Naujas exploidas
- Mindaugash
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Naujas exploidas
Sveikas, atsirado kazkoks naujas exploidas atejo i serveri kazkoks ruskis, pradejo serveri lauzyti (perkeltime prasme) uzblokaves ji tiesiog visiems zaidejams automatiskai uzsidejo ban o kurie turejo privilegijas galejo jungtis i serveri, t.y visiems rode no responding atblokavus ruski, vel galejo visi zaidejei jungtis i serveri. kame gali buti reikalas?
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Naujas exploidas
iptables -A INPUT -s 84.32.122.51 -j DROPMindaugash wrote:Sveikas, atsirado kazkoks naujas exploidas atejo i serveri kazkoks ruskis, pradejo serveri lauzyti (perkeltime prasme) uzblokaves ji tiesiog visiems zaidejams automatiskai uzsidejo ban o kurie turejo privilegijas galejo jungtis i serveri, t.y visiems rode no responding atblokavus ruski, vel galejo visi zaidejei jungtis i serveri. kame gali buti reikalas?

-- 2015 Spa 18 22:32 --
tik to urodo ip deklaimiukas3 wrote:iptables -A INPUT -s 84.32.122.51 -j DROPMindaugash wrote:Sveikas, atsirado kazkoks naujas exploidas atejo i serveri kazkoks ruskis, pradejo serveri lauzyti (perkeltime prasme) uzblokaves ji tiesiog visiems zaidejams automatiskai uzsidejo ban o kurie turejo privilegijas galejo jungtis i serveri, t.y visiems rode no responding atblokavus ruski, vel galejo visi zaidejei jungtis i serveri. kame gali buti reikalas?man taspats buvo padejo

Aš žinau, kame pas tave problema, tačiau iš manęs pagalbos niekada nesulauksi, už naglumą kopijuojant aprašymą ir bandant įrodinėt, kad pats jį rašei, nors net mano skp pamiršęs buvai ištrint/pakeist 

- laimiukas3
- Moderatorius
nu ir pasol tu nx is ciaScott wrote:Aš žinau, kame pas tave problema, tačiau iš manęs pagalbos niekada nesulauksi, už naglumą kopijuojant aprašymą ir bandant įrodinėt, kad pats jį rašei, nors net mano skp pamiršęs buvai ištrint/pakeist

cia ir taip aisku tas zaidejas buna su admino stam id o kadangi amxbans banina ant to tai ir gaunasi taip

- Mindaugash
Problema sutvarkyta.
Jis parašė, kad visiems užsidėjo IP banai, nes rodė, jog serveris išjungtas. Tai apie kokius amxbans sid banus čia rašai? Ar skaityt nemoki?laimiukas3 wrote:nu ir pasol tu nx is ciaScott wrote:Aš žinau, kame pas tave problema, tačiau iš manęs pagalbos niekada nesulauksi, už naglumą kopijuojant aprašymą ir bandant įrodinėt, kad pats jį rašei, nors net mano skp pamiršęs buvai ištrint/pakeist![]()
cia ir taip aisku tas zaidejas buna su admino stam id o kadangi amxbans banina ant to tai ir gaunasi taip

- laimiukas3
- Moderatorius
tai murziau padek sudo nerasinejasScott wrote:Jis parašė, kad visiems užsidėjo IP banai, nes rodė, jog serveris išjungtas. Tai apie kokius amxbans sid banus čia rašai? Ar skaityt nemoki?laimiukas3 wrote:nu ir pasol tu nx is ciaScott wrote:Aš žinau, kame pas tave problema, tačiau iš manęs pagalbos niekada nesulauksi, už naglumą kopijuojant aprašymą ir bandant įrodinėt, kad pats jį rašei, nors net mano skp pamiršęs buvai ištrint/pakeist![]()

- Mindaugash
Scott wrote:Jis parašė, kad visiems užsidėjo IP banai, nes rodė, jog serveris išjungtas. Tai apie kokius amxbans sid banus čia rašai? Ar skaityt nemoki?laimiukas3 wrote:nu ir pasol tu nx is ciaScott wrote:Aš žinau, kame pas tave problema, tačiau iš manęs pagalbos niekada nesulauksi, už naglumą kopijuojant aprašymą ir bandant įrodinėt, kad pats jį rašei, nors net mano skp pamiršęs buvai ištrint/pakeist![]()

kur jusu pagalba per kietą vaidina visi o kai reikia padek tai bbd nevienas nieko nzn ? 
tipo zino kame beda bet kazkaip padek nenori nes nieko net nzn

tipo zino kame beda bet kazkaip padek nenori nes nieko net nzn

Last edited by Terror on 2015 Oct 24 17:36, edited 1 time in total.