Sveiki , noreciau suzinoti ar nieko netruksta(plugins,models,sounds) sitam mano serveryje 151.80.246.116:27030 .
Zadu ideti AMXbans , AntiReklama,AutoBalance, No Swear words , motd , /vip info , /uzas info ir padaryt 32 slotus
Reikia jusu patarimo :)
Forum rules
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
- asus
- Jau po truputį tampa savu
Re: Reikia jusu patarimo :)
Trūkstamartinux wrote:Sveiki , noreciau suzinoti ar nieko netruksta(plugins,models,sounds) sitam mano serveryje 151.80.246.116:27030 .
Zadu ideti AMXbans , AntiReklama,AutoBalance, No Swear words , motd , /vip info , /uzas info ir padaryt 32 slotus

Tik kvailiai ir numirėliai niekada nekeičia savo nuomonės.
Re: Reikia jusu patarimo :)
Man neveikia tavo serveris tai negaliu pasakyk ar ko nors truksta ar nemartinux wrote:Sveiki , noreciau suzinoti ar nieko netruksta(plugins,models,sounds) sitam mano serveryje 151.80.246.116:27030 .