Bet jei rmt man nieko gero buvo tik viena normalu buvo sukures o zinai gal kas pigiau daro
O nejaugi aš esu ant tiek dalbajobas, kad tau daryčiau kažką normalaus? Pradžiai reikėtu tau pas psichiatrą apsilankyti (GERA). GANA OFF TOPIC!
Bet tu ant tiek dalbajobas tai Kad sumokejau pinigus o tuokie admin pack Ka galiu pasakyti kersysim beja nepamirsk kad as irgi turiu draugu nusimananciu apie DDos ir pns. Bei rasiu kas paflodins forumuose jus
ArtHa123 man rodos radau klaida 35hp_2 uzdejus nusoki nenuema dmg atjungiu plugina nusoki mirsti ijungi vel nenuema dmg ir cia tik kas turi privilegijas
laimiukas3 wrote:ArtHa123 man rodos radau klaida 35hp_2 uzdejus nusoki nenuema dmg atjungiu plugina nusoki mirsti ijungi vel nenuema dmg ir cia tik kas turi privilegijas
laimiukas3 wrote:ArtHa123 man rodos radau klaida 35hp_2 uzdejus nusoki nenuema dmg atjungiu plugina nusoki mirsti ijungi vel nenuema dmg ir cia tik kas turi privilegijas