Sveiki, gal kas turi koki scripta kuris gali skaityti informacija is duomenu bazes? Nes noreciau ta informacija surasyti savo webe.
Duomenu bazeje yra tokios lenteles:
slapyvardis
steamid
data
ieskojau internete ir lyg ir radau bet kai pabandziau pasidaryt pagal savo lenteles man nieko ten nesigavo. Didelis aciu tam kas pades.
Rodytu informacija is mysql duomenu bazes.
-
- Gana aktyvus vartotojas
Re: Rodytu informacija is mysql duomenu bazes.
parasyk man i skype

Kokybiški VPS serveriai su 50% nuolaida - DATANET.LT
Pigiausi, kokybiškiausi minecraft serveriai Lietuvoje - MINEHOST.LT
Re: Rodytu informacija is mysql duomenu bazes.
Code: Select all
<!DOCTYPE html><html><body> <?php// prisijungimo i db info$servername = "localhost";$username = "username";$password = "password";$dbname = "myDB"; // Create connection$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);// Check connectionif ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error);} // parametru paėmimas iš db pagal kazkoki priteriju ip, id ar dar koki, ta paieskos parametra turi prisiskirti// variantai // pagal paieškos parametra:* $sql = "SELECT slapyvardis, steamid, data FROM mano_table WHERE id_ip_name = kazkam"; // visus column iš lentelės pagal parametrą: * $sql = "SELECT * FROM mano_table WHERE id_ip_name = kazkam"; // visus tam tikrus clomun* $sql = "SELECT slapyvardis, steamid, data FROM mano_table"; $result = $conn->query($sql); if ($result->num_rows > 0) {// atspausdinam info echo "Slapyvardis ". $row["slapyvardis"]. "steamid ". $row["firstname"]. "data " . $row["lastname"] . ""; } else { echo "0 results";} $conn->close();?> </body></html>
http://www.w3schools.com/php/php_mysql_select.asp