Sveiki, tikriausiai i ta tema busiu pataikes. Taigi man reikia jusu pagalbos del demo. Bandysiu paaiskint kame beda.
Man savo pacio irasytu demo failu nerodo kai consoleje irasau playdemo [Demo_Name], meta kazkiokius errorus, bet pavyzdziui kitu zmoniu man atsiustus demo rodo ko puikiausiai.
Gal kas zino kur cia beda?
Last edited by stalius on 2015 Feb 24 19:02, edited 1 time in total.
WARNING! demo protocol outdated.
Demo file protocols 48:5, Engine protocol is at 47:5
Cia daleiskim jai demo filmuotas ant 35 kokio protokolo tai tu per 47-48 nepaziuresi.
Dar gali pabandyti vietoj playdemo failas parasyti viewdemo failas taip pat pabandyk be galunes .dem
Ne, nebuvo tokio warningo. Ir nepadejo tos tavo paleidimo pamokos. Cia kazkas kita bus, ne del paleidimo, nes kaip jau ir sakiau, man ziureti kitu zmoniu atsiustus demo eina kuo puikiausiai, tik va savo pacio demo neina pasileist.
Turiu ir cs 1.6 ir xtcs 1.6, tas pats S. O gal cia beda paciame faile? Katik paziurejau man tos demo isaugoja ne su .dem galune, kad tipo demo failas, bet kaip Windows Media Player. Turi pasiulymu ka daryt?
stalius wrote:Turiu ir cs 1.6 ir xtcs 1.6, tas pats S. O gal cia beda paciame faile? Katik paziurejau man tos demo isaugoja ne su .dem galune, kad tipo demo failas, bet kaip Windows Media Player. Turi pasiulymu ka daryt?
prisek cia ta savo demo as pas save pameginsiu paziuret