VPS 2 serverio problema
VPS 2 serverio problema
Sveiki,turiu tokia problemą pirkau VPS iš VPSnet.lt ir kaip jie man sake galima ant vieno vps paleisti 2 serverius,bet kame bėda yra...vienas serveris jau buvo sukurtas ir viskas veikia,bet kai man reikia sukurti kitą nesusikuria...http://www.how-to.lt/viewtopic.php?f=4& ... f75dd4e6e5 naudojaus šitą pamoką...viską darau viskas gerai vyksta,bet kai prieinu prie komandos "./steam" niekas nebevyksta pastringa... taip rašo "Checking bootstrapper version ..." gal yra pasene ten kasnors ,kad nesiunčia tu failų? naudoju Debian 7.0 (cstrike).
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: VPS 2 serverio problema
trink ta ju cstrike ten meslas as katik tapati padariausanZdes wrote:Sveiki,turiu tokia problemą pirkau VPS iš VPSnet.lt ir kaip jie man sake galima ant vieno vps paleisti 2 serverius,bet kame bėda yra...vienas serveris jau buvo sukurtas ir viskas veikia,bet kai man reikia sukurti kitą nesusikuria...http://www.how-to.lt/viewtopic.php?f=4& ... f75dd4e6e5 naudojaus šitą pamoką...viską darau viskas gerai vyksta,bet kai prieinu prie komandos "./steam" niekas nebevyksta pastringa... taip rašo "Checking bootstrapper version ..." gal yra pasene ten kasnors ,kad nesiunčia tu failų? naudoju Debian 7.0 (cstrike).

Viskas pas ju ten gerai tik yra su "publikas" papkę o kur xedga davė tai tikrai man padėjo dėkui ;)
- laimiukas3
- Moderatorius
kas ten gerai ? cstrike papkei paziurek biski truksta visko tau taip neatrodo ?:D ir kaip per putty stebi serverio darba realiu laiku ?sanZdes wrote:Viskas pas ju ten gerai tik yra su "publikas" papkę o kur xedga davė tai tikrai man padėjo dėkui ;)

Nežinau pas mane viskas gerai įkėliu pluginus nueini į vpsnet tinklapį spaudi "perkrauti" ir viskas veikia
- laimiukas3
- Moderatorius
Nebūtina to VPS perkrauti, kad veiktų naujas pluginas.sanZdes wrote:Nežinau pas mane viskas gerai įkėliu pluginus nueini į vpsnet tinklapį spaudi "perkrauti" ir viskas veikia
- laimiukas3
- Moderatorius
mapa pakeisti?NZT wrote:Nebūtina to VPS perkrauti, kad veiktų naujas pluginas.sanZdes wrote:Nežinau pas mane viskas gerai įkėliu pluginus nueini į vpsnet tinklapį spaudi "perkrauti" ir viskas veikia