Kaip padaryti atskiras spalvas mėlyna/raudona?
Kaip padaryti atskiras spalvas mėlyna/raudona?
Na mano klausimas temos pavadinime
Re: Kaip padaryti atskiras spalvas mėlyna/raudona?
Aš tai to klausimo nesupratau.
- psychical
- Viršininkas
Pagal mane, tia jis nori jog PVZ.: Chat'e rasytu TERAMS melyna ARBA raudona ir MENTAMS tas pats? Ar ne?? Nes dabar kie kzinau tai yra taip, jog jei darai !t tai team spava ir t.t.hleV wrote:Aš tai to klausimo nesupratau.
O pagal mane tai jis nepakankamai aiškiai uždavė klausimą.
nu noriu padaryt, kad pavyzdžiui teroristams rašytų mėlinai o policininkams raudonai, arba vienu metu būtų ir raudona ir mėlyna nu pavyzdžiui esu CT: Čia toks ir toks tekstas.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Naudoti iš karto mėlyną ir raudoną neįmanoma, nes tai yra team spalvos kodas, tad tai gali būti arba mėlyna arba raudona. O kuri, renka pagal žaidėjo team.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
o nerenkant pagal team yra koks būdas? Na jis turi būti bet tikriausiai sunkesnis, nes tu jau esi kažkada minėjas. Dar kai per colorchat yra man atrodo irgi atskiros spalvos.
- aaarnas
Ne, nes chato žinučių rodymas yra užkoduotas žaidimo variklyje. Pluginai tiesiog į variklį siunčia savaip suformatuotą informaciją, tad gali daryti tik tai ką gali variklis atvaizduoti.
Per color chat gali nustatyti konkrečiai raudoną ar mėlyną. Visa logika tame, kad tavo team keičia prieš žinutės rodymą. Dėl to aš ir nenaudoju color chat, o savo stock'ą.
Per color chat gali nustatyti konkrečiai raudoną ar mėlyną. Visa logika tame, kad tavo team keičia prieš žinutės rodymą. Dėl to aš ir nenaudoju color chat, o savo stock'ą.
tai gal galėtum pasidalinti? ar ten privatus?
- aaarnas
Tiesiog:
Tik šis nepalaiko multilangual.
Code: Select all
stock client_printcolor(const id, const input[], any:...){ //new g_msgSayText //g_msgSayText = get_user_msgid("SayText") new iCount = 1, iPlayers[32] static szMsg[191] vformat(szMsg, charsmax(szMsg), input, 3) replace_all(szMsg, 190, "/g", "^4") // green txt replace_all(szMsg, 190, "/y", "^1") // orange txt replace_all(szMsg, 190, "/ctr", "^3") // team txt replace_all(szMsg, 190, "/w", "^0") // team txt if(id) iPlayers[0] = id else get_players(iPlayers, iCount, "ch") for (new i = 0; i < iCount; i++) { if (is_user_connected(iPlayers[i])) { message_begin(MSG_ONE_UNRELIABLE, g_msgSayText, _, iPlayers[i]) write_byte(iPlayers[i]) write_string(szMsg) message_end() } }}