Sveiki visi gal būtų galinčių padėti,patarti.Turiu cs 1.6 serverius mix pakuriau ,kad būtų po darbų kur atsipūsti,bet gaunu DDoS atakų....
vpsnet planas 10 paimas stovi tik dvi arenos mix.
VPSnet.lt jokios pagalbos nesuteikia ar yra kokių išeičių.Pats esu iš UK tai išjungti užsienio srauto negaliu nors vpsnet.lt taip pasiūlė man...bet išjungus užsienio srauta pats negalesiu žaisti
Martynas wrote:Sveiki visi gal būtų galinčių padėti,patarti.Turiu cs 1.6 serverius mix pakuriau ,kad būtų po darbų kur atsipūsti,bet gaunu DDoS atakų....
vpsnet planas 10 paimas stovi tik dvi arenos mix.
VPSnet.lt jokios pagalbos nesuteikia ar yra kokių išeičių.Pats esu iš UK tai išjungti užsienio srauto negaliu nors vpsnet.lt taip pasiūlė man...bet išjungus užsienio srauta pats negalesiu žaisti
Prašau jūsų pagalbos!
ta prasme DDoS ataku kazkokie fake player flod ar kas ?
Cia man rodos tavo failose bus beda ir nieks nieko ne ddosina. Jeigu naudoji kazkoki plugin arenai tai ziurek amxmodx/logs ar nera error logu:) ir parasyk daugiau apie serveri ar jis tik steam ar idetas dproto. Ir dar kaikas vpsnet 10 planas ant 2 arenu ? Gal pas tave daug pinigu man tai nerupi bet 10 planas cia LABAI persistengei Nes jeigu jau tikrai pas tave VPSNET 10 planas tai sakyciau ant tokio host maziausiai 30 mix arenu ;DDD