Sveiki,
gal kas žinot kaip padaryt, kad žaidėjai su tarkim kažkokiu "x" flagu galėtų banint žaidėjus su immunity (a flagu)?
BAN Administratorių su immunity
BAN Administratorių su immunity
drabuziai moterims - rūbai moterims internetu
Re: BAN Administratorių su immunity
Kam tau tai reikalinga? Kad galėtum prisijungęs serveryje užbaninti Super Adminą su immunity?
Manau tai galima padaryti, tik reikia perdaryti ban'ų sistemą.
Čia Arno Amxbans (nežinau kokia versija) pluginas, kuris leis su RCON privilegija užbaninti kitus žaidėjus su Immunity privilegija.
Čia Arno Amxbans (nežinau kokia versija) pluginas, kuris leis su RCON privilegija užbaninti kitus žaidėjus su Immunity privilegija.
Kad prižiūrėtojai galėtų banint S.Adminus, o ne aš.NZT wrote:Kam tau tai reikalinga? Kad galėtum prisijungęs serveryje užbaninti Super Adminą su immunity?
- laimiukas3
- Moderatorius
čia jau tupa s admin tipo turi a privilegija o jau super draugelei ir juos banint gali kam isvis tas s admin nesuprantu sau ta a pasilieki ir viskas:D tai isvis tada admin . admin + admin ++ admin super + ir taip toliau kokio pimpaloKIRIL wrote:Kad prižiūrėtojai galėtų banint S.Adminus, o ne aš.NZT wrote:Kam tau tai reikalinga? Kad galėtum prisijungęs serveryje užbaninti Super Adminą su immunity?

nu nebent vis didesnis level admin gauna kazkokius itemus nesuprantu ne man suprast

Gal nereikia freepostint jei nieko gero pasakyt neturi.laimiukas3 wrote:čia jau tupa s admin tipo turi a privilegija o jau super draugelei ir juos banint gali kam isvis tas s admin nesuprantu sau ta a pasilieki ir viskas:D tai isvis tada admin . admin + admin ++ admin super + ir taip toliau kokio pimpaloKIRIL wrote:Kad prižiūrėtojai galėtų banint S.Adminus, o ne aš.NZT wrote:Kam tau tai reikalinga? Kad galėtum prisijungęs serveryje užbaninti Super Adminą su immunity?
Čia Arno Amxbans (nežinau kokia versija) pluginas, kuris leis su RCON privilegija užbaninti kitus žaidėjus su Immunity privilegija.ant 10ct brangini ir vsio
nu nebent vis didesnis level admin gauna kazkokius itemus nesuprantu ne man suprast
S.ADMIN - Adminai kurių yra ~20 jų negalės liest, o prižiūrėtojai kurių yra ~3 galės. Tai norėdami būt saugus nuo tų 20 žmonių jie ir perka.
Taip pat aišku ir didesnės privilėgijos. Paprastas Adminas gali banint maks. 1 dienai, o S.Adminas 1 mėnesiui.
Beto padaryt man beveik pavyko, tik labai idomiai, - kartais leidžia banint, kartais ne. Kažkas maišosi..
- laimiukas3
- Moderatorius