Redirektas pagal portus
- asus
- Jau po truputį tampa savu
Re: Redirektas pagal portus
Išjunk visus pluginus ir ijunginėk po viena, kol surasi kuris pluginas redirectina tavo žaidėjus.
Tik kvailiai ir numirėliai niekada nekeičia savo nuomonės.
- laimiukas3
- Moderatorius
ArtHa123 wrote:Kažkuriam plugin'e yra connect komanda.
DYaGesS wrote:freeposteriai.. hlev atsakė į klausimą, tai jum dar būtina rašyt tą patį... nu dar asus tarkim paaiškino normaliau, bet artha gi grynai tą patį parašei

Nu bet realiai tu žiauriai neturi ką veikt artha arba tu rimtai manai, kad turėdamas daug postų gausi kokį labas papildymą 5lt už metų freepostinimą. Sėkmės freepostinant toliau 

Padėjau? +rep
Minde wrote:A kokia problema gali būti,jegu žaidėjas žaidžiai ir ji permetinėja į kitus serverius tai pat ir adminus,nors serveris net nebūna pilnas.
Lol, net nepažiūrėjau į pranešimo datą. Sorry.ArtHa123 wrote:Kažkuriam plugin'e yra connect komanda.

- Minde
Kas gali būti,kai redirektina žaidėjus į kitus mano serverius arba iš vis meta lauk iš serverio. Nors serveris nėra pilnas
.......... kažkuriam plugine yra koks nors slowhack..... gi rašė kas antras jau šitoj temoj, skaityk
Padėjau? +rep
- Minde
Aš neaklas,matau ka rašė,bet esmė tame,kad pluginai jau keli mėnesiai nejudinti ir neatnaujinti ir nieko naujo neikelta,perašiau serva iš naujo,atrodo pasitaisė. Bet ateičiai gerai būtu žinot kur ieškot ligos
Nu tai išjungi po vieną plugin'ą ir žiūri ar perkelia ar ne, jai ne, tuomet to plugin nebedėk, tiesiog jame yra įdėta connect komanda.Minde wrote:Aš neaklas,matau ka rašė,bet esmė tame,kad pluginai jau keli mėnesiai nejudinti ir neatnaujinti ir nieko naujo neikelta,perašiau serva iš naujo,atrodo pasitaisė. Bet ateičiai gerai būtu žinot kur ieškot ligos
Man buvo taip, patikrink configs folderyje ar nera pasaliniu failu. Man buvo folderis sukurtas su pavadinimu MAPS. Ji istrynus viskas susitvarke ir dar patikrink ar nera keistu failu cstrike direktorijoje, server.cfg ir amxx.cfg