SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
Re: SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
Sveikas, aš taip pat susidūriau su panašia problema kaip "Narko". Man nors ir yra banų, rodo vistiek visur 0 ir pabandžius save užsibaninti rodo kad aš neužbanintas, beto išsiuntus žinutę su raktažodžiu mokejimai.lt sąskaitą pasipildo, o privilegijos neužsideda. Kame galėtų būti bėda? Viską dariau tiksliai pagal pamoką, kelis kartus perdariau ir vis vien tas pats... 

-
- Ar jis surinks 50 žinučių?
Sveiki, man irgi error WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch va toks. Gal galit padėti jį sutaisyti?
Versiją jau nustatęs, kad būtų 1.6 per mokejimai.lt. Beje, kodėl žinutės atsakyme, kad ir klaidingam meta linką ne tokį kokį reikia. Aš įdėjęs į paslaugos, o rašo, kad įdėjęs tipo į paslaugos/paslaguos
laukiu pagalbos dėkui iš anksto 

- psychical
- Viršininkas
Narko wrote:Sveiki, pas mane irgi tas pats yra dėl paslaugų užsidėjimu, išsiuntus žinute, gaunu šaibas į vpsnet.lt sistema, ir rodo ten ip nr viskas tvarkoi, bet neužsideda paslaugos ir liste nerodo, kad būtų nusipirkęs paslaugas, ir dar nerodo nei vieno bano, nors jau serveryje yra virš 50 banų, amxbans versija 6Code: Select all
Viso Banų: 0Viso Unbanų: 0
Per administracijos pultą ir svetainės nustatymus nustatykit amxbans prefix'ą, dėl mano klaidos, jo neįrašė įrašinėjant sistemą.Playmax wrote:Sveikas, aš taip pat susidūriau su panašia problema kaip "Narko". Man nors ir yra banų, rodo vistiek visur 0 ir pabandžius save užsibaninti rodo kad aš neužbanintas, beto išsiuntus žinutę su raktažodžiu mokejimai.lt sąskaitą pasipildo, o privilegijos neužsideda. Kame galėtų būti bėda? Viską dariau tiksliai pagal pamoką, kelis kartus perdariau ir vis vien tas pats...
Pirmo error taisymui skaityk pirmą post'ą. Nusistatyk POST. Toliau nesupratau.Vytiokas007 wrote:Sveiki, man irgi error WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch va toks. Gal galit padėti jį sutaisyti?Versiją jau nustatęs, kad būtų 1.6 per mokejimai.lt. Beje, kodėl žinutės atsakyme, kad ir klaidingam meta linką ne tokį kokį reikia. Aš įdėjęs į paslaugos, o rašo, kad įdėjęs tipo į paslaugos/paslaguos
Gal paaiškintum kaip ta prefixa atrasti? Nes tikrai nepamenu koki buvau nustates irasinejant amxbans
- laimiukas3
- Moderatorius
amx galNarko wrote:Gal paaiškintum kaip ta prefixa atrasti? Nes tikrai nepamenu koki buvau nustates irasinejant amxbans

- psychical
- Viršininkas
Nueini į duomenū bazę ir matai (esu 100proc. tikras) amx_bans prefixas yra tai, kas yra iki _bans, šiuo atveju amx.Narko wrote:Gal paaiškintum kaip ta prefixa atrasti? Nes tikrai nepamenu koki buvau nustates irasinejant amxbans
Su šiuo daiktų pradės veikti ir privilegijos ir visa kita... Nes prefixo nebūvimas suteikė visas problemas susijusias su amxbans lentelėmis, tai ir privilegijų neužsidėjimas, banned, unabanned nerodymas ir pnš.
-
- Ar jis surinks 50 žinučių?
Uždėtas tas POSTVytiokas007 wrote:Sveiki, man irgi error WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch va toks. Gal galit padėti jį sutaisyti?Versiją jau nustatęs, kad būtų 1.6 per mokejimai.lt. Beje, kodėl žinutės atsakyme, kad ir klaidingam meta linką ne tokį kokį reikia. Aš įdėjęs į paslaugos, o rašo, kad įdėjęs tipo į paslaugos/paslaguos
Pirmo error taisymui skaityk pirmą post'ą. Nusistatyk POST. Toliau nesupratau.

- psychical
- Viršininkas
Tokiu atveju problema tikrai ne sistemoje, nebent atsiras dar žmonių su tokia pačia problema, tuomet - taip, galėsiu pabandyt tikrink kur padaręs klaidą.
Man ta pati problema, kaip ir 'Vytiokas007' uždėta varnelė ant POST, 1.6 specifikacija, prefixas uždėtas, bet žmonėm privilegijos neužsideda, tenka rankiniu būdu uždėti, o į el.paštą iš mokėjimai.lt gaunu "Iš Jūsų sistemos buvo gautas atsakymas (pirmieji 500 simbolių): "WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch".
Kurioj cia tiksliai vietoj rasyti ta
kad pakeistu eiluciu expired/created datas i normalias?
Code: Select all
date("Y-m-d", $row['expired']);