index.php
Code: Select all
<b>Navigacija</b>
<b>Navigacija</b>
Turėdamas laiko pataisysiu. O greitam variantui, gali ir pats pasidaryti, lang failuose susikurk sau norimą $lang['asd'] ir jį paskui spausdink pirmajame puslapyje - fsio.GhostMan wrote:Dar toks pastebėjimas, navigacijos pavadinimas nepalaikomas multi-lang funkcijos.
index.phpCode: Select all
<b>Navigacija</b>
Yra , ft:iFreak wrote:Nueik į amx_bans ir pažiūrėk ar `player_ip` yra tavo ir `expired` ar yra 0
Kas tiksliai? Kuo pasireiškia "neveikimas"? Turiu aš kur pinigus dėt, todėl bandyt negaliu, TEST žinutė vpsne't siunčia ją BE adreso po raktažodžio, todėl TEST, deja bet irgi bevertis...laimiukas3 wrote:hm man taipogi su VPSnet.lt neveikia
vip10 IP_ Pro Gamer adresas
OK Your privilegies has been activated.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild
Prisiminus žmones, kurie vietoj ip 1.2.3.4 nusiunčia 1.2.34 jie gaus slaptažodį ir tokiu atveju jie su tokiu nick ir pass turės jungtis, kad gautų privilegijas? Aišku mintis nebloga, bet ne pilnai išvystyta.GhostMan wrote:Išsiųstos SMS žinutės turinysAtsakymasCode: Select all
vip10 IP_ Pro Gamer adresas
Sukurtas įrašas duomenų bazėjeCode: Select all
OK Your privilegies has been activated.
Naudojau PaySera.
Anksčiau berots buvo siunčiamas klaidos pranešimas, jei SMS žinutėje nurodytas ne IP adresas, dabar to nėra.
Betkokiu atvėju siūlyčiau padaryti taip, kad jei SMS žinutėje nerastas IP adreso formatas, tuomet tai būtų traktuojama kaip paslaugos užsakymas ant NICK ir su atgaline žinute būtų nusiųstas sugeneruotas prisiungimo slaptažodis.
Norint dekoduoti ioncube reikia turėti jį pas save serveryje, jei naudoji hostingą, to padaryti neišeis, jei VPS reikia mokėti susidiegti ir pasileisti... Per daug darbo kaimo liaudžiai, asmeniškai man taip pat. Jei žmonės neturi suvokimo, tai padėt negaliu, pradėjau nuo paprasto 1 failo, kuriame buvo TIK unban galimybė, su list'ais ir pnš. Dabar išaugo viskas iki privilegijų pirkimo, unban pirkimo ir pnš. Kadangi pradėjau nemokamai, tai ir baigsiu nemokamai. Žinoma, daug laiko kainuoja taisymas, koregavimas, perdarymas ir pnš. Bet nesu toks žmogus, kuris viską melžtų iš kitų... Yra sistema, tvarkinga, patogi (kartais su klaidom, bet pataisomom po pranešimo) man pakanka žinoti tai, jog ją naudoja daug kas, ne viskas piniguose slypi ;)sss wrote:manau psychical turetum apmokestinti sistemos licenzija bent 3.45/1eur - 2men, kadangi runkeliu ir leecheriu rinka gana didele, tai kainuoja tau laika kuriant, testuojant sistema, support'inant forume/forumuose. IONCUBE butu iseitis apsaugant koda licenzija.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests