Sveiki, galite išbandyti šį VDS. Galbūt pravers kam nors serverio testavimui ar dar kažkam.
1. Atidarome: https://www.digitalocean.com/
2. Registruojame vartotoją (įvedame email/pw).
3. Po to spaudžiame mygtuką Get Started.
4. Įvedame į promocode laukelį DEPLOY2DO arba DODEPLOY ir gauname 10$.
5. Galite užsisakyti VDS.
Nemokamas VDS 2 mėn.
- laimiukas3
- Moderatorius
- psychical
- Viršininkas
Re: Nemokamas VDS 2 mėn.

Žodžiu virš dviejų mėn., o VDS tebeveikia. Billing skilty rašo, kad esu skolingas $2.61. Reiškia pas juos toks verslas kad nėr kur dėt serverių, tad pasibaigus galiojimui jų neišjungia ir rašo klientams į skolą.
Tai va dabar klausimas ar išieškos tą skolą? Aš labai labai tuo abejoju ir dėl to neišjungiu paskyros, nors su ja praktiškai nieko neveikiu, tik tiek kad turėt VDS nepakenks jei kartais prireiktų. Bet šiaip nedaug išmanau apie tokį verslo modelį, ta ką manot?
Tai va dabar klausimas ar išieškos tą skolą? Aš labai labai tuo abejoju ir dėl to neišjungiu paskyros, nors su ja praktiškai nieko neveikiu, tik tiek kad turėt VDS nepakenks jei kartais prireiktų. Bet šiaip nedaug išmanau apie tokį verslo modelį, ta ką manot?
Labas,o is ko isieskot is Vardenio pavardenio? postina zmones forume free reklama,realiai jei pasiemiai free vps,tai kazka reiskia kuri arba nori test,duomiesi paslaugom, jei tau jos tiks tu prasitesi.
Paskyra susieta su mano banko kortele, tad info apie mane jie kaip ir turi.
nemokamai - tik suris spastuose..
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

- laimiukas3
- Moderatorius
blt tu dalbajobas ar kas ten uzedinejau toki pati suda meto visoki neklausciau tupaipsychical wrote:paskaityk, kas po žalia kiaule parašyta tavo nuotraukoje