Serveriu juodasis sarasas(blacklist)
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Serveriu juodasis sarasas(blacklist)
Kiek žinau, viso konsolės output'o negalima saugoti faile.
Su linux'u gali nebent visą konsolės output nukreipti ne į terminalą, o į failą paleisdamas serverį. Bet nematysi terminalo tada.
Su linux'u gali nebent visą konsolės output nukreipti ne į terminalą, o į failą paleisdamas serverį. Bet nematysi terminalo tada.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

http://pacukai.lt/serveriai.php
P.s. nekreipkit dėmesio, kad cs.Pacas.lt:27015 naudoja CS-HLDS.LT Public nick'ą. Tiesiog tie vaikeliai galvoja, kad taip ateis pas juos daugiau žmonių sumaišydami serverius..
Jau seniai neįdomūs tie slowhackai niekam
. Visi apsisaugoję nuo jų, bet matos tu dar gana atsilikęs ir to nežinai. P.S girdėjau iš to žmogaus, kad jūs (cs-hlds.lt projektas) jį apgavot parduodami serverį, tai žiūrėk, kad tu iš čia pats nebūtum ištrintas ar užblokuotas.

Padėjau? +rep
pardavė serverį su visu vps, dėl raidinio IP kalbos nė nebuvo, dėl to, kad aš kursiu kita public irgi niekas nieko nesitarė, todėl tai nėra apgavystė.
Na yra čhatas, kai NTZ ar NZT koks jo nickas čia jam rašė, kad gali palikt savaitei raidinį ip projekto
.

Padėjau? +rep
-
- Jau perkopė 10 žinučių ribą !
Na , bet kokiu atveju jis man žadėjo , kad žaidėjai nedings nei del to , kad keisis domenas , nei del šiaip ko nors...O čia iš full servo , per nepilną dieną pasidarė tuščias...Čia grynai suplanuota jau buvo..Dar jis man garantavo , kad neprarasiu žaidėju , o nei dienai nepraėjus jau tuščias servas..Čia naglumo dar reik turėti...
Žilvinas pats nežinojo, kad taip greitai kursiu aš public. 
Beto, skundas yra dėl tavo serverio slowhack, nedaryk off-topic

Beto, skundas yra dėl tavo serverio slowhack, nedaryk off-topic
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Labai gera informacija, bet nurodytuose serveriuose kažkaip nepavyko aptikti nieko.
Čia iš kur tas pluginas ?
Čia iš kur tas pluginas ?
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
NZT pats susitepes - cs-hlds.lt , informacija kuria jis pateike sena apie esamus parazitus, laukite info apie ji.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild