SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
Re: SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
Jei VIP yra uždėtas ant slapyvardžio, tai vietoj jo rodo ***.
Jei VIP galioja daugiau negu 30 dienų, tai nerodo kiek laiko liko iki jo galiojimo pabaigos. Tas "> 30 dienų" greičiausiai yra sąlyginis, šitas skaičius turbūt priklauso nuo to kokį galiojimo laiką esi nustatęs per admin panelę.
Jei VIP galioja daugiau negu 30 dienų, tai nerodo kiek laiko liko iki jo galiojimo pabaigos. Tas "> 30 dienų" greičiausiai yra sąlyginis, šitas skaičius turbūt priklauso nuo to kokį galiojimo laiką esi nustatęs per admin panelę.
Last edited by GhostMan on 2014 Feb 23 12:51, edited 1 time in total.
NWK.LT Counter-Strike 1.6 Serveriai:
- War3FT ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27015]cs.nwk.lt:27015[/url]
- JailBreak ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27016]cs.nwk.lt:27016[/url]
- Public ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27017]cs.nwk.lt:27017[/url]
- DeathRun ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27018]cs.nwk.lt:27018[/url]
- Hide'N'Seek ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27019]cs.nwk.lt:27019[/url]
- psychical
- Viršininkas
1. Šitą iš galvos išmečiau ;D Rev. 151GhostMan wrote:Jei VIP yra uždėtas ant slapyvardžio, tai vietoj jo rodo ***.
2. O tai tipo dabar rodyt visiems, kad liko 3k dienų? 60 dienų? 600 dienų? ir pnš? Rodai, kad liko < 30 ir viskas Kiek liko, rodoma tik tam, kad būtų aišku tiems, kam jos į pabaigą, o kada baigiasi rodo "Galioja IKI" stulpelis
O dėl šito kaip? http://amxmodx.lt/viewtopic.php?p=28241#p28241
NWK.LT Counter-Strike 1.6 Serveriai:
- War3FT ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27015]cs.nwk.lt:27015[/url]
- JailBreak ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27016]cs.nwk.lt:27016[/url]
- Public ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27017]cs.nwk.lt:27017[/url]
- DeathRun ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27018]cs.nwk.lt:27018[/url]
- Hide'N'Seek ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27019]cs.nwk.lt:27019[/url]
- psychical
- Viršininkas
Dėl šito pažiūrėsiu vėliau, klaida ne kritinė. Ji yra dėl "margin-top: -10px;" tačiau jo šalint negaliu, tada apačioje bus didelis tarpas, negražu. Vėliau pažiūrėsiu.
Sveiki, taigi man iškilo tokia problema. Skaičiau ankstesnius postus bet nepavyko nieko padaryti.
Taigi įsirašius viską pagal pamoką man sms atsakymą meta toki :
Taigi įsirašius viską pagal pamoką man sms atsakymą meta toki :
WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch
- valerka221
- O taip. Jis jau surinko 50 žinučių!
Norejau pasakyt kad kai paspaudi ant rusu tai isvercia biski nekazka ;D neskaiciau cia auksciau bet pirmas mano pastebejimas buvo toks
o siaip super naujas dizainas tik siandien pamaciau ji gal jis jau senai o gal nesenai nu vienu zodziu man patiko
taip toliau pabulink 

Pas mane taipogi kažkas nesusiriša. Per test siuntima iš mokejimai.lt nieko nepridėjo į listą. Tuomet siunčiau sms, bet taipogi nieko nepridėjo, amxban sistemoj ir nieko neatsirado..
http://clip2net.com/s/6TE024
Ir atsakymas į žinutę Somethings wrong. 3
Bet sąskaitos nepapildo mokėjimai.lt sistemoj, nebent ten tik po kurio laiko parodo. Yra tik test žinučių įplaukos.
Bet sąskaitos nepapildo mokėjimai.lt sistemoj, nebent ten tik po kurio laiko parodo. Yra tik test žinučių įplaukos.
- psychical
- Viršininkas
Šitas error'as parodo, jog gautos žinutės kaina neatitiko kainos, nustatytos sistemoje arba kad raktažodis, kuriuo siuntei žinutę neegzistuoja.valiukas wrote:Pas mane taipogi kažkas nesusiriša. Per test siuntima iš mokejimai.lt nieko nepridėjo į listą. Tuomet siunčiau sms, bet taipogi nieko nepridėjo, amxban sistemoj ir nieko neatsirado..
Taip viskas taip pat, dar čia kažkam taip buvo tai bandžiau ir i 1.5 spesifikacija bet nieko nesikeičia.psychical wrote:Šitą skaitei http://www.amxmodx.lt/download/file.php ... &mode=view ?