xDede wrote:Visas programavimas yra pinigu plovimas, už keliu minučių darbą
Ima dešimtis litu, nors ten darbo mažiau nei realei duobe iškasti
Programavimas tinginiu darbas ir tiek, kurie bijo fizinio darbo,
nemokėdamas jokios programavimo kalbos - sugebu pawn
tad nemanau kad jai žmogus moka pinigus nebūtu galima dadėti
kelias kodo eilutes.
aaarnas wrote:realwar wrote:Tiesiog isireiškiau tiek kiek man reikėjo jei mes buvom susitarė kainą nemanau kad patrugdytu ir funkcija kažkoke įdėti kurioje aš jau minėjau idėti o tu kalbėjei už kažkokį papildomą mokestį.

Jei perki parduotuvėje kilogramą Karvutės saldainių, tai atėjus ir paprašius vieno ZoZole saldainio, tai jį turi duoti nemokamai?
Yra sutariami konkretūs dalykai ir kaina. Tavo tą funkciją po to gali reikėti pridedinėti ir debuginti visą dieną.
aaarnas, čia jis neperka jau pagamintos prekes jis užsakė kad ja pagamintu - jeigu užsakei kad pagamintu preke ir
kažko joje trūksta tada galima pakeisti sudėti už ta pačia kaina, nebent į sudėti nori dadėti daugiau produktu.
Na aš gal ir klystu, bet sąžiningas žmogus tikrai dadės ir neparašys papildomo mokesčio už paprasta funkcija.
O jai nelabai sąžiningas tada ir prašo už kiekviena pakeitimą pinigu - sąžiningas pasakytu, gerai pakeisiu jai nori
bet už kita pakeitimą reikės mokėti pinigus.

Cia pzdc,topu topas... KUO GERIAU DIRBTI : jobanu statybininku,kuris baiges profke,paxat angluose,norveguose kaip kokiam lochui be issilavinimo,ar programuotoju,kuri norint dirbti reikia PROTO ir nereikia kaip kokiam lochui kasti duobes?
--------------------------------------------
Visas programavimas yra pinigu plovimas, už keliu minučių darbą
Ima dešimtis litu, nors ten darbo mažiau nei realei duobe iškasti

---------------------------------------------------------
Padaryk tu per tuos kelias minutes ta darba,noreciau paziureti.Ar proto neuztenka?

Slysk i ta savo norvegija,geda darai.
Dar nesu girdejes is suaugusiu-subrendusiu zmoniu,kad programavimas tinginiu darbas ir kad statybose dirbt geriau negu programuotoju.
O eiliniai profkiniai pacanai kaip tu,neturintys issilavinimo,stumia ant programuotoju,kad tai neva easy darbas lengvas.Tai kodel tu statybose kaip koks lochas dirbi uz 4-5 svarus i valanda,jeigu per kelias minutes Lietuvoje dirbdamas programuotoju 10Lt gali uzsikalt?:))))
P.S. Kur studijuoji?mokiniesi?