Amxbans 6.0.4 klaida
Amxbans 6.0.4 klaida
Sveiki, intasliavau amxbans pagal vytioka, bet vistiek kaip ir visada atsirado problema. Nerodo jokio serverio, visur viską irašiau video 5kartus peržiūrėjau, bet.... Gal žinote kaip panaikinti tą raudona šauktuką (erorą). Suprantu kažkas, kad blogai su mysql, galbūt ją reike atnaujinti? Nesu dar su tokia problema susidūręs, any sugestions? 
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Amxbans 6.0.4 klaida
O kam tau jį reikia panaikinti?
Nežinau ką jis reiškia. Reikia source kodą žiūrėti kas ten nepatinka...
Nežinau ką jis reiškia. Reikia source kodą žiūrėti kas ten nepatinka...
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Nepatinka tai, kad amxbans nerodo serverio ir man rodos, kad dėl šios klaidos, nes daugiau nieko blogo neatrandu. Pas vytioka video būvo mysql 5.1.6 rodos o pas mane 5.0.8 ir neveike. Vienas zmogus sakė jog mysql versija netinkama, bet kaip ją pakeisti ant us.lt hostingo?
- aaarnas
Ne prie ko čia ta mysql versija.
Tai amxbans prisijungia prie duombazės? Tai vadinasi veikia. Serverių jei nerodo, tai matyt jie patys neprisijungia prie db. Patikrink duomenų bazę.
Tai amxbans prisijungia prie duombazės? Tai vadinasi veikia. Serverių jei nerodo, tai matyt jie patys neprisijungia prie db. Patikrink duomenų bazę.
Esu naujokas, gal plačiau papasakotum kaip tai atlikti?
- aaarnas
Ne taip pasakiau. T.y. patikrink žaidimo serverio logus, ką ten rašo amxbans. Jei negali prisijungti, tai rašys klaidas.