cs vip free 7 dienom - panelė
Re: cs vip free 7 dienom - panelė
laimiukas padaryk abiem kodam dizainiuką koki nors minimalu, paskui papostinsim kaip full scriptuką nes kaip pastebėjau daug kam šito dalykelio reikia.
- psychical
- Viršininkas
Šiaip jo, padarykit kas nors vieną dizainą, postint abiem sistemom reikia ir bus puiku ;)V1LKAS wrote:laimiukas padaryk abiem kodam dizainiuką koki nors minimalu, paskui papostinsim kaip full scriptuką nes kaip pastebėjau daug kam šito dalykelio reikia.
P.S. Man dar savo kodą riekės sutvarkyt... O tu šiaip savajį irgi e "pyzdink" padaryk

Tai jo reiks...
galbūt jeigu turi noro tai gali ir apforminti viską gražiai su backgroundu, table ir pnš, nes aš labai jau tingiu. 

- psychical
- Viršininkas
Deja, šitoj vietoj aš 0. ;DV1LKAS wrote:Tai jo reiks...galbūt jeigu turi noro tai gali ir apforminti viską gražiai su backgroundu, table ir pnš, nes aš labai jau tingiu.
- laimiukas3
- Moderatorius
Fatal error: Call to a member function fetch_object() on a non-object in \www\vip\vip_7.php on line 28 

- psychical
- Viršininkas
Turėtų veikt, bandyk dabar.laimiukas3 wrote:Fatal error: Call to a member function fetch_object() on a non-object in \www\vip\vip_7.php on line 28
- laimiukas3
- Moderatorius
db jau klaidu nemeta (Nemokamas vip 7 dienoms aktyvuotas. ) bet serv neuzdejo vip ir map keiciau nk 

- psychical
- Viršininkas
laimiukas3 wrote:db jau klaidu nemeta (Nemokamas vip 7 dienoms aktyvuotas. ) bet serv neuzdejo vip ir map keiciau nk
psychical wrote:Mano sistemai šitas, failas uždės privilegijas į `amx_amxadmins`, bet neįrašo į `amx_admins_servers` turėsiu laiko pakoreguosiu, sorry dabar galiu tik tiek pasiūlyt ;s
- laimiukas3
- Moderatorius
amx_amxadmins ziurejau lentelei nepridejopsychical wrote:laimiukas3 wrote:db jau klaidu nemeta (Nemokamas vip 7 dienoms aktyvuotas. ) bet serv neuzdejo vip ir map keiciau nkpsychical wrote:Mano sistemai šitas, failas uždės privilegijas į `amx_amxadmins`, bet neįrašo į `amx_admins_servers` turėsiu laiko pakoreguosiu, sorry dabar galiu tik tiek pasiūlyt ;s
ir ačiū laugsiu

- psychical
- Viršininkas
Neįrašo ir jokio error'o nemeta?laimiukas3 wrote:amx_amxadmins ziurejau lentelei nepridejopsychical wrote:laimiukas3 wrote:db jau klaidu nemeta (Nemokamas vip 7 dienoms aktyvuotas. ) bet serv neuzdejo vip ir map keiciau nkpsychical wrote:Mano sistemai šitas, failas uždės privilegijas į `amx_amxadmins`, bet neįrašo į `amx_admins_servers` turėsiu laiko pakoreguosiu, sorry dabar galiu tik tiek pasiūlyt ;s
ir ačiū laugsiu