Kaip?
Kaip?
num yra random skaicius is 4 duodu skaiciu.
naudojamas[num] yra issaugomas gautas random skaicius, nustatomas i true.
Man reikia tikrinimo, kaip padaryti, kad tikrintu jeigu jau visi 4 skaičiai būna true, kad juos nustatytų visus į false ?
naudojamas[num] yra issaugomas gautas random skaicius, nustatomas i true.
Man reikia tikrinimo, kaip padaryti, kad tikrintu jeigu jau visi 4 skaičiai būna true, kad juos nustatytų visus į false ?
Re: Kaip?
Code: Select all
new bool:reset = true; for (new i; i < sizeof(naudojamas); i++){ if (!naudojamas[i]) { reset = false; break; }} if (reset) arrayset(naudojamas, false, sizeof(naudojamas));
mėginau šį tikrinimą, tačiau nenustato..hleV wrote:Code: Select all
new bool:reset = true; for (new i; i < sizeof(naudojamas); i++){ if (!naudojamas[i]) { reset = false; break; }} if (reset) arrayset(naudojamas, false, sizeof(naudojamas));
Code: Select all
new bool:reset = true; for (new i; i < sizeof(naudojamas); i++){ if (!naudojamas[i]) { reset = false; server_print("[Debug] naudojamas[%d] = false", i); break; }} if (reset) arrayset(naudojamas, false, sizeof(naudojamas));
[Debug] naudojamas[0] = falsehleV wrote:Šitas servo konsolėj parašys, kuris elementas lygus false.Code: Select all
new bool:reset = true; for (new i; i < sizeof(naudojamas); i++){ if (!naudojamas[i]) { reset = false; server_print("[Debug] naudojamas[%d] = false", i); break; }} if (reset) arrayset(naudojamas, false, sizeof(naudojamas));
[Debug] naudojamas[1] = false
Daryk išvadas.
Pas mane ima random skaičius, kai paima skaičių jį išsaugo, kad sekantį kartą kai ims random skaičių, kad to skaičiaus nepaimtų. Ir šitaip kai pasiekia limitą ir užpildo visus skaičius true, reikia kad juos visus padarytų į false ir vėl galėtų juos naudoti...hleV wrote:Daryk išvadas.
Last edited by Spag on 2014 Jan 09 20:25, edited 3 times in total.
Tau akivaizdžiai parodyta, jog ne visi masyvo
naudojamas[]
elementai yra lygūs true
, tad aš nelabai įsivaizduoju kaip tu priėjai prie išvados, kad blogas tikrinimas.Re: Kaip?
Tikrinimas pagal viską geras, bet teisingai tu sakai kad nenustato visų į true, bet taip būti negali. Nes vos paima skaiciu ir jeigu jis false,nustato į true, pažiūrėk aukščiau kodas.hleV wrote:Tau akivaizdžiai parodyta, jog ne visi masyvonaudojamas[]
elementai yra lygūstrue
, tad aš nelabai įsivaizduoju kaip tu priėjai prie išvados, kad blogas tikrinimas.