Pirma išmeta mano meniu paskui žaidimo
Pirma išmeta mano meniu paskui žaidimo
Kaip padaryti, kad atėjusiam į serverį, tik ką prisijungusiam išmestu mano meniu, kai iš ten kažką pasirenka tada meta tuos kitus, motd ir kur komandą pasirinkti.
Re: Pirma išmeta mano meniu paskui žaidimo
Nemanau kad taip galima.
Užblokuoti motd: http://forums.alliedmods.net/showpost.p ... ostcount=3 ; parodyti motd: show_motd(id, "motd.txt")
Užblokuot team meniu:
Parodyt team meniu: set_pdata_int(id, 125, get_pdata_int(id, 125, 5) & ~(1<<8), 5) arba tiesiog client_cmd(id, "choosteam")
Belieka žaist su duotu kodu, derint kada atitinkami msg bus blokuojami...
Užblokuot team meniu:
Code: Select all
public plugin_init() { register_message( get_user_msgid( "VGUIMenu" ), "hook_VGUIMenu" );}public hook_VGUIMenu() { if(get_msg_arg_int(1) == 2) return PLUGIN_HANDLED;}
Belieka žaist su duotu kodu, derint kada atitinkami msg bus blokuojami...
Aišku, o dar čia vienas toks nedidelis klausimėlis, kaip padaryti pvz, jei yra trys klasės
Kareivis
Pestininkas
Zmogus
dabar darau meniu ir jei esi pvz Pestininkas tai būna
Skill Kareiviui < Pilkas, neleidžia paspausti.
Skill Pestininkui < Spalvotas, leidžia paspausti.
Skill Zmogui < Pilkas, neleidžia paspausti.
Ir su kitom taipat, bet man reikia, kuo mažesnio kodo ir geresnio varianto.
Kareivis
Pestininkas
Zmogus
dabar darau meniu ir jei esi pvz Pestininkas tai būna
Skill Kareiviui < Pilkas, neleidžia paspausti.
Skill Pestininkui < Spalvotas, leidžia paspausti.
Skill Zmogui < Pilkas, neleidžia paspausti.
Ir su kitom taipat, bet man reikia, kuo mažesnio kodo ir geresnio varianto.
Reikia daryti callbacka. Gali paziuret pavyzdi, gal suprasi kaip veikia.
- Attachments
-
test.sma
- (4.65 KiB) Downloaded 786 times
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Visai dar geras dalykas yra sena meniu sistema. Jos privalumas tas, kad visą meniu gali suformatuoti pats + galima nustatyti po kelių sekundžių meniu dings automatiškai. Naujas meniu geresnis paprastesniu formatavimu.
Beje primennu, kad čia yra senoji meniu sistema. Pas newb naujoji. Naudoti galima tiek vieną, tiek kitą. Viskas priklauso kuri tau patogiau tam tikru atveju.
#include <amxmodx>public plugin_init() { register_menu("Meniu", MENU_KEY_2|MENU_KEY_0, "funkcija") // Registruojam tik 0 ir 2 mygtukus, nes reikia, kad 1 nesispaustų.} public rodyti_meniu(id) { // Šita funkcija parodys žaidėjui meniu new menu_body[300], len // Meniu visą nuo pradžios iki pabaigos reikia formatuotis patiems. len += formatex(menu_body[len], charsmax(menu_body) - len, "\rMeniu title:^n^n") // Meniu pavadinimas len += formatex(menu_body[len], charsmax(menu_body) - len, "\r1. \dPirmas punktas (nesispaudzia)^n") // Pirmas punktas. Jis bus permatomas ir nesispaus. len += formatex(menu_body[len], charsmax(menu_body) - len, "\r2. \wAntras punktas (spaudziasi)^n") // Antras bus normalus. len += formatex(menu_body[len], charsmax(menu_body) - len, "^n\r0. \wIseiti") // Tieisog išėjimas. show_menu(id, MENU_KEY_2|MENU_KEY_0, menu_body, -1, "Meniu") // Taip pat, kaip ir meniu registravime neregistruojam 1 mygtuko. -1 - Čia galima nustatyti po kelių sekundžių žaidėjui automatiškai dings meniu (jei reikia). "Meniu" - kurį meniu iškviesim. Čia atitinka pavadinimą to menių kurį registravom plugin_init.} public funkcija(id, key) { // Iškviečiama kai paspaudžiamas mygtukas. if(key == 0) return; // Paspaudė 0 if(key == 2) { } // darom kažką return;}
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Bet jam reikia, kad tie kareivei negaletu spausti 1, o pestininkai 2. O taip kaip pas tave, tai niekas negales paspaust to neuzregistroto key.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
#include <amxmodx>#include <amxmisc> #define KAR_MYG MENU_KEY_1|MENU_KEY_0#define PEST_MYG MENU_KEY_2|MENU_KEY_0 enum Klase:klases { kareivis, pestininkas} new Klase:zaidejo_klase[33] public plugin_init() { register_plugin("Plugin", "1.0", "aaarnas") register_menu("Meniu", MENU_KEY_1|MENU_KEY_2|MENU_KEY_0, "funkcija")} public rodyti_meniu(id) { new menu_body[300], len len += formatex(menu_body[len], charsmax(menu_body) - len, "\rMeniu title:^n^n") len += formatex(menu_body[len], charsmax(menu_body) - len, "\r1. %sKareivis^n", zaidejo_klase[id] == kareivis ? "/w" : "/d") len += formatex(menu_body[len], charsmax(menu_body) - len, "\r2. %sPestininkas^n", zaidejo_klase[id] == pestininkas ? "/w" : "/d") len += formatex(menu_body[len], charsmax(menu_body) - len, "^n\r0. \wIseiti") show_menu(id, zaidejo_klase[id] == kareivis ? KAR_MYG : PEST_MYG, menu_body, -1, "Meniu")} public funkcija(id, key) { // Iškviečiama kai paspaudžiamas mygtukas. if(key == 0) return; // Paspaudė 0 switch(key) { case 1: { } // Kareivis case 2: { } // Pestininkas } return;}
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
- psychical
- Viršininkas
Sakykim as turiu toki koduka:
Ir noreciau padaryti, kad jei "day == 2" tada man nerodytu PVZ.: Gaudyniu, bet kie kspeju tai cia bus su newb duotu kodu, bet kai ten jau yra padaryta, tai bent jau man nk neina suprast...
public days(id){ if(is_user_alive(id) && get_user_team(id) == 2 && !lr_prasidejo() && active_players(CS_TEAM_T, true) != 1) { new gmenu = menu_create("\w~:\rD\ways \rM\wenu:~" , "days1"); menu_additem(gmenu ,"Gaudynes", "1" , 0); menu_additem(gmenu ,"AGaudynes", "5" , 0); menu_additem(gmenu ,"Freeday menu", "2" , 0); menu_additem(gmenu ,"Slepynes", "3" , 0); menu_additem(gmenu ,"Gunday", "4" , 0); menu_additem(gmenu ,"Sparta", "6" , 0); menu_additem(gmenu ,"Atidaryti kameras", "9" , 0); menu_additem(gmenu ,"Baigti diena", "10" , 0); menu_setprop(gmenu , MPROP_EXIT , MEXIT_ALL); menu_display(id , gmenu , 0); } return PLUGIN_CONTINUE}
Su callbacku disablint geriau, nes jeigu padarysi koki
Tai reikes dar ir funkcijas keist.
if(day != 2) menu_additem(Menu ,"Gaudynes")