Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
-
Cielkute
- Jau perkopė 10 žinučių ribą !
Sveiki dar karta, iškilo niekados nematytos klaidos man .. nesuprantu ikeliu i default admin pack jb mod'a ir išmeta
Code: Select all
L 12/07/2013 - 18:15:55: [AMXX] Plugin "jailbreak_manager.amxx" failed to load: Module/Library "cstrike" required for plugin. Check modules.ini
O idėjus i atsiusta [JB]admin pack viskas veikia. kas žinote kas blogai!!!
Pabandžiau iš [jb]admin pack modules.ini nukopijavau viską ir įkėliau i default admin pack galvojau padės bet vistiek tas pats!!
Pradedu mokymasi AMXX.
-
laimiukas3
- Moderatorius
-
Cielkute wrote:Sveiki dar karta, iškilo niekados nematytos klaidos man .. nesuprantu ikeliu i default admin pack jb mod'a ir išmeta
L 12/07/2013 - 18:15:55: [AMXX] Plugin "jailbreak_manager.amxx" failed to load: Module/Library "cstrike" required for plugin. Check modules.ini
Pabandžiau iš [jb]admin pack modules.ini nukopijavau viską ir įkėliau i default admin pack galvojau padės bet vistiek tas pats!!
addons\amxmodx\modules
modules.ini irasyk cstrike arba nuim ; nuo cstrike nors man rodos automatiskai uzkrauna
-
Attachments
-
- Desktop.rar
- (56.36 KiB) Downloaded 293 times
-
Cielkute
- Jau perkopė 10 žinučių ribą !
laimiukas3 wrote:Cielkute wrote:Sveiki dar karta, iškilo niekados nematytos klaidos man .. nesuprantu ikeliu i default admin pack jb mod'a ir išmeta
addons\amxmodx\modules
modules.ini irasyk cstrike arba nuim ; nuo cstrike nors man rodos automatiskai uzkrauna
Tikrai padėjai! +Karma

Pradedu mokymasi AMXX.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] and 8 guests