Keisti skambučiai
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Keisti skambučiai
Man nuo seno buvo keista:
Skambina kažkoks numeris. Pakeli ragelį, niekas nekalba, ir po 5s padedamas ragelis. Taip skambinėja ne kartą, kol užblokuoji numerį.
Šian vėl sulaukiau tokio skambučio, žinoma iš kito numerio.
Nebuvo dar kas nors susidūrę su tokiais dalykais?
Kažkokia keista velniava. Pagal mane, tai automatizuotas procesas, kuris skambinėja visokiausiems žmonėms.
Pagal mane, gali būti, kad skambinama random ir atsiliepus žmogus juk sako alio ar kažką panašaus.
Pagal jo pasakomus žodžius galima nustatyti lytį ir apytiksliai amžių. Gali būti, kad tokia informacija kaupiama ir tie numeriai po to parduodami kur nors kartu su lytimi ir amžiumi (kokiom reklamom ar kam).
Kiek skaičiau internete apie panašius atvejus, tai numeriai būna tie, per kuriuos skambinėja operatoriai ir reklamuoja paslaugas. Tiesiog vieniems tyli, kitiems atsako.
Arba būna jei skambina operatoriai. Tai atsiliepus būna gana ilga pauzė, kol kokia moteriškė ima šnekėti.
Arba čia dar kas nors keistesnio vyksta ir baisesnio. Nuomonės ?
Skambina kažkoks numeris. Pakeli ragelį, niekas nekalba, ir po 5s padedamas ragelis. Taip skambinėja ne kartą, kol užblokuoji numerį.
Šian vėl sulaukiau tokio skambučio, žinoma iš kito numerio.
Nebuvo dar kas nors susidūrę su tokiais dalykais?
Kažkokia keista velniava. Pagal mane, tai automatizuotas procesas, kuris skambinėja visokiausiems žmonėms.
Pagal mane, gali būti, kad skambinama random ir atsiliepus žmogus juk sako alio ar kažką panašaus.
Pagal jo pasakomus žodžius galima nustatyti lytį ir apytiksliai amžių. Gali būti, kad tokia informacija kaupiama ir tie numeriai po to parduodami kur nors kartu su lytimi ir amžiumi (kokiom reklamom ar kam).
Kiek skaičiau internete apie panašius atvejus, tai numeriai būna tie, per kuriuos skambinėja operatoriai ir reklamuoja paslaugas. Tiesiog vieniems tyli, kitiems atsako.
Arba būna jei skambina operatoriai. Tai atsiliepus būna gana ilga pauzė, kol kokia moteriškė ima šnekėti.
Arba čia dar kas nors keistesnio vyksta ir baisesnio. Nuomonės ?
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Re: Keisti skambučiai
Stalkers.
- laimiukas3
- Moderatorius
Man neskambina.

Pirmą kartą girdžiu... nu išpy**ėjo visai reklamuotojai... O gal čia maniakai kokie persekioja tave 

- aaarnas
Tai va, kad nežinia kas čia per velniavabeast wrote:Pirmą kartą girdžiu... nu išpy**ėjo visai reklamuotojai... O gal čia maniakai kokie persekioja tave

Bet gan senas reikalas jau čia. Matyt ir neteks sužinoti, o tiesiog blokuoti

Man irgi buvo panašiai, skambinėjo kažkoks nežinomas numeris. Tai pats perskambinau ir atsiliepė moteris-robotė, kuri pasakė, kad šis numeris yra "Lintel" ir su juo ieškoma aktyvių mobiliojo ryšio vartotojų.
Na ir nuo to karto prasidėjo visokie reklaminiai skambučiai, kurie baigia mane užpist iki gyvo kaulo.
Kaip suprantu "Lintel" pardavinėja tuos numerius. Tik įdomu ar jie nepažeidžia įstatymu su tokiu įžūliu elgesiu?
Na ir nuo to karto prasidėjo visokie reklaminiai skambučiai, kurie baigia mane užpist iki gyvo kaulo.
Kaip suprantu "Lintel" pardavinėja tuos numerius. Tik įdomu ar jie nepažeidžia įstatymu su tokiu įžūliu elgesiu?
- aaarnas
Va, taip ir maniau
Be to, tas Lintel irgi girdėtas. Buvo minėję kažkur.
Na realiai įstatymai juk neuždraudžia skambinti...

Na realiai įstatymai juk neuždraudžia skambinti...
Buvo pasitaikę kelis kartus. Bet taip dideliu laiko intervalu - porą mėnesių gal. Tylėdavo, nieko nesakydavo, net nenumesdavo. Kitą syk pamatydamas nežinoma numerį įpratau jau net "alio" ar "klausau" nesakyti, o kartu patylėti
Dabar jau kaip kokie 4+ mėnesiai be tokių skambučių.

- aaarnas
Šian per pietus vėl naujas nr :O Pakeliu klausau - tyla. Nieko nekalbėjau ir padėjau ragelį.
Gali būti, jei būčiau kalbėjęs, atsilieptų kokia moteriškė
Gali būti, kad jei nekalbi, tai tave ignorins tada, nes neina nustatyti kieno čia numeris
Gali būti, jei būčiau kalbėjęs, atsilieptų kokia moteriškė

Gali būti, kad jei nekalbi, tai tave ignorins tada, nes neina nustatyti kieno čia numeris