Ta prasme nieko neina daryti? Labai nesėkmingas žmogus tu matytdievas25 wrote:ir kas svarbiausia man nieko neina daryt
-- 2013 Spa 25 20:58 --
tai matau ka raso, bet direktorijoi nera jokiu failuxuzy wrote:Pažiūrėk ką tau rašo: Fatal error(shutting down) : W_LoadWadFile:couldn't load gfx.wad
[Pamoka] Counter - Strike 1.6 serverio instaliacija
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: [Pamoka] Counter - Strike 1.6 instaliacija (ATNAUJINTA)
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
viskas tvarkoj, nesupratau kame problema bet ryte dariau nieko nesigavo, matyt patarle atvirksti man, vakaras protingesnis uz ryta
-
- Gana aktyvus vartotojas
Umm, čia man vienam nieko nevyksta, kai turi pradėt siūst serverio failus?
EDIT: Suveikė iš antro karto
Double edit: Čia serverio failų pačių (tekstūrų, .wad'ų ir kt.) ir neturi atsiūst ar gliūčina man?
Double edit: Čia serverio failų pačių (tekstūrų, .wad'ų ir kt.) ir neturi atsiūst ar gliūčina man?
Last edited by Tomax on 2013 Oct 28 23:28, edited 1 time in total.
- aaarnas
Šiaip turi. Gali būti, kad vis dar buginasi ir reikia komandą 2 kartus paleisti.Tomax wrote:Umm, čia man vienam nieko nevyksta, kai turi pradėt siūst serverio failus?
Peržiūrėsiu, nes ir installerį atnaujinti reikia.
-
Iš antro karto irgi nesiunčiaaaarnas wrote:Šiaip turi. Gali būti, kad vis dar buginasi ir reikia komandą 2 kartus paleisti.Tomax wrote:Umm, čia man vienam nieko nevyksta, kai turi pradėt siūst serverio failus?
Peržiūrėsiu, nes ir installerį atnaujinti reikia.

Ir problema kai bandau paleisti serverį su screen'u rašo „Screen is terminating“?
- aaarnas
Jei screen is terminating, tai vadinasi pats hlds serveris nepasileidžia, arba nespėja screen pakrauti.
Parašyk screen -r, jei kažkas paleista, tai atsidarys, jei ne, tai kažkokia klaida.
Paleisk tada ./hlds... be screen ir pamatysi.
O su failų siuntimais, ta prasme rašai pvz ./update ir vis tiek nesusiunčia visų reikiamų failų ?
Parašyk screen -r, jei kažkas paleista, tai atsidarys, jei ne, tai kažkokia klaida.
O su failų siuntimais, ta prasme rašai pvz ./update ir vis tiek nesusiunčia visų reikiamų failų ?
-
Vakar bent jau buvo, kad ir su ./update neatsiuntė failų visų, o šiandien nerprireikė.aaarnas wrote:Jei screen is terminating, tai vadinasi pats hlds serveris nepasileidžia, arba nespėja screen pakrauti.
Va ką gaunu, kai paleidžiu be screen:
Code: Select all
root@vps1198052:~# screen -rThere is no screen to be resumed.root@vps1198052:~# cd /usr/hldsroot@vps1198052:/usr/hlds# ./hlds_run -game cstrike -debug +maxplayers 32 +map de_dust+ip 77.241.198.52 +port 27015 &[1] 1603root@vps1198052:/usr/hlds# Enabling debug mode./hlds_run: line 128: gdb: command not foundPlease install gdb first.goto http://www.gnu.org/software/gdb/Auto-restarting the server on crash Console initialized.Using breakpad crash handlerSetting breakpad minidump AppID = 10Forcing breakpad minidump interfaces to loaddlopen failed trying to load:/root/.steam/sdk32/steamclient.sowith error:/root/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directoryLooking up breakpad interfaces from steamclientCalling BreakpadMiniDumpSystemInitProtocol version 48Exe version 1.1.2.7/Stdio (cstrike)Exe build: 17:45:07 Apr 25 2013 (6027)STEAM Auth ServerServer IP address 77.241.198.52:27015[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.dlopen failed trying to load:/root/.steam/sdk32/steamclient.sowith error:/root/.steam/sdk32/steamclient.so: cannot open shared object file: No such file or directoryLooking up breakpad interfaces from steamclientCalling BreakpadMiniDumpSystemInit Server logging data to file logs/L1029003.logL 10/29/2013 - 21:29:11: Log file started (file "logs/L1029003.log") (game "cstrike") (version "48/1.1.2.7/Stdio/6027")L 10/29/2013 - 21:29:11: Server cvar "sv_contact" = "tavoemail"Connection to Steam servers successful. VAC secure mode is activated.
- aaarnas
Tai, kad normaliai pasileidžia.
-
O kaip reikalai su visom sistemom? Nes dabar įrašiau amxbans ir jokio efekto, nerodo nei, kad prisijungė, nei kad kažkas blogai
- aaarnas
Ta prasme sistemom? Viskas turi veikti kaip veikė. Jei ir buvo kokie pakeitimai, tai jie padaryti amxmodx pačiame. Pluginų lygmenyje neturėjo pasikeist.
Šiaip testuoju viską ant naujausios versijos serverio, tai nebuvau susidūręs su jokiom problemom. Nebent ten keleta crash kokių, bet nežinia tiksliai dėl ko jie + dar vis update eina.
Šiaip testuoju viską ant naujausios versijos serverio, tai nebuvau susidūręs su jokiom problemom. Nebent ten keleta crash kokių, bet nežinia tiksliai dėl ko jie + dar vis update eina.