SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
Re: SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
Dabar viskas lyg ir veikia. Tačiau radau būdą, kaip užbuginti sistemą. Jeigu iš AMXBANS sistemos ištrinsi ir vėl pridėsi serverį sms sistema nebepriskirs tam serveriui jokių įrašų. Tokiu atvėju reikia rankiniu būdu redaguoti serverio ID lentelėje amx_serverinfo.
Esmė tokia, kad ID, kuriuos sms sistema įrašo į amx_admins_servers ir tie kurie yra amx_serverinfo, skiriasi.
Esmė tokia, kad ID, kuriuos sms sistema įrašo į amx_admins_servers ir tie kurie yra amx_serverinfo, skiriasi.
Last edited by GhostMan on 2013 Oct 25 21:50, edited 1 time in total.
NWK.LT Counter-Strike 1.6 Serveriai:
- War3FT ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27015]cs.nwk.lt:27015[/url]
- JailBreak ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27016]cs.nwk.lt:27016[/url]
- Public ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27017]cs.nwk.lt:27017[/url]
- DeathRun ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27018]cs.nwk.lt:27018[/url]
- Hide'N'Seek ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27019]cs.nwk.lt:27019[/url]
Sveikas. Labai ačiū už šią sistemą, tikrai labai faina. Tik yra viena problemytė. Kai nusiunčiu sms'ą man atrašo get failo, na kur jis randasi. Nueinu į jį o ten rašo: WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch
Kokios bėdos gali būti? Būčiau labai dėkingas jeigu padėtum. Didelis Ačiū

- psychical
- Viršininkas
Bandyk, nežinau kaip su veikimu, lyg ir padariau.GhostMan wrote:Dabar viskas lyg ir veikia. Tačiau radau būdą, kaip užbuginti sistemą. Jeigu iš AMXBANS sistemos ištrinsi ir vėl pridėsi serverį sms sistema nebepriskirs tam serveriui jokių įrašų. Tokiu atvėju reikia rankiniu būdu redaguoti serverio ID lentelėje amx_serverinfo.
Tau faile taip ir turi rodyt, ką rašo atgalinė SMS mokejimai.lt sistemoje? Jei rašo tai, ką parašei, tuomet patikrink:sadom wrote:Sveikas. Labai ačiū už šią sistemą, tikrai labai faina. Tik yra viena problemytė. Kai nusiunčiu sms'ą man atrašo get failo, na kur jis randasi. Nueinu į jį o ten rašo: WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch
1. Ar admin panelėje, svetainės nustatymuose, pasirinkęs mokejimai.lt sistemą esi įrašęs projekto ir ir projecto secret slaptažodį.
2. Patikrink ar http://mokėjimai.lt sistemoje esi nustatęs savo projekto versiją į 1.6
Specifikacija buvo 1,5 pasikeičiau, visi prisijungimai surašyti. Žinutės atsakymas būna: www.commando.wu.lt/unban/pay/mokejimai_sms_orders.php
o kai nueinu tuo linku:
WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch
o kai nueinu tuo linku:
WebToPay_Exception_Callback: Not enough parameters in callback. Possible version mismatch
Dar dėl to sign. Man per panelę neleidžia jo įrašyti. Aš įrašau, spaudžiu ATNAUJINTI, tačiau perkrovus puslapį vėl rodo 0.
- psychical
- Viršininkas
Į failą einant taip ir turi būti. Man atsakomosios žinutės atsakymą nufotografuok ir įkelk nuotrauką.sadom wrote:Specifikacija buvo 1,5 pasikeičiau, visi prisijungimai surašyti. Žinutės atsakymas būna: http://www.commando.wu.lt/unban/pay/mok ... orders.php
o kai nueinu tuo linku:
-- 2013 Spa 25 22:57 --
Jis nustatomas, bet atvaizduojamas kaip 0.GhostMan wrote:Dar dėl to sign. Man per panelę neleidžia jo įrašyti. Aš įrašau, spaudžiu ATNAUJINTI, tačiau perkrovus puslapį vėl rodo 0.
pirma žinutė yra bandyta su test o antra iš tel siūsta
Kad ir unban_config lentelėje saugoma sign reikšmė 0. Tai kur tas sign pasideda?psychical wrote:Jis nustatomas, bet atvaizduojamas kaip 0.GhostMan wrote:Dar dėl to sign. Man per panelę neleidžia jo įrašyti. Aš įrašau, spaudžiu ATNAUJINTI, tačiau perkrovus puslapį vėl rodo 0.
- psychical
- Viršininkas
Kai suvedi sign, jis yra išsaugomas, kitą kartą keičiant info, jei neįvedei jo vėl ir esi pasirinkęs mokėjimai.lt sistemą, jis yra nustatomas į 0GhostMan wrote:Kad ir unban_config lentelėje saugoma sign reikšmė 0. Tai kur tas sign pasideda?psychical wrote:Jis nustatomas, bet atvaizduojamas kaip 0.GhostMan wrote:Dar dėl to sign. Man per panelę neleidžia jo įrašyti. Aš įrašau, spaudžiu ATNAUJINTI, tačiau perkrovus puslapį vėl rodo 0.
-- 2013 Spa 25 23:12 --
Kai kuri raktažodį, pradėk nuorodą rašyti su http://sadom wrote:pirma žinutė yra bandyta su test o antra iš tel siūsta
-- 2013 Spa 25 23:18 --
http://trac.assembla.com/sms-unban/changeset/124 sutvarkiau, dabar rodys.GhostMan wrote:Kad ir unban_config lentelėje saugoma sign reikšmė 0. Tai kur tas sign pasideda?psychical wrote:Jis nustatomas, bet atvaizduojamas kaip 0.GhostMan wrote:Dar dėl to sign. Man per panelę neleidžia jo įrašyti. Aš įrašau, spaudžiu ATNAUJINTI, tačiau perkrovus puslapį vėl rodo 0.
Ačiū tau labai.
))