Sms sistemos problema.
Sms sistemos problema.
Sveiki. Isirašiau sms sistemą , lyg ir viskas gerai, surišau laikinai su vpsnet.lt , pinigus nuskaičiuoja bet i mysql neprideda privilegijų žmogui , gal žinote kas gali būti?
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Sms sistemos problema.
Nežinom net kas per sistema. Neprisijungia prie duombazės gal ar kas.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Šita sistema: http://www.amxmodx.lt/viewtopic.php?f=34&t=1035
Nu lyg ir prisijungia,viskas kaip ir veikia, tik kad privilegijų neuždeda
Nu lyg ir prisijungia,viskas kaip ir veikia, tik kad privilegijų neuždeda
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Tai toje temoje ir klausk. Yra žmogus kuris viską apie sistemą žino ir pasakys. Patikrink ar tikrai viską teisingai instaliavai. Matyt kažką būsi pamiršęs ar ne taip padaręs.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Sveiki. O negali būti jog suklydau įrašinėdamas sms sistemą, ties ta vieta kur reikia duombazės pavadinimo? Nes aš ją įrašiau į amxbans ar tai reikšmės neturi?
- psychical
- Viršininkas
Atsinaujink sistemą. (Atsisiųsk naujai) Ir įsirašyk per naujo.Diesel31 wrote:Sveiki. O negali būti jog suklydau įrašinėdamas sms sistemą, ties ta vieta kur reikia duombazės pavadinimo? Nes aš ją įrašiau į amxbans ar tai reikšmės neturi?
Pabandžiau bet vistiek tas pats. Aš nesuprantu, juk nėra būtina į amxbans mysql lentelę rašyti sistemos? Galima į savo kurta?
Dabar persirašiau į mokėjimai.lt specifikaciją. Bet su ja irgi neveikia, užsidedu sau adminą ,bet po kažkiek laiko jis nusiimą automatiškai ir siunčiant sms neaktyvuoją.
Dabar persirašiau į mokėjimai.lt specifikaciją. Bet su ja irgi neveikia, užsidedu sau adminą ,bet po kažkiek laiko jis nusiimą automatiškai ir siunčiant sms neaktyvuoją.
Last edited by Diesel31 on 2013 Oct 28 22:28, edited 1 time in total.