Help
Help
Sveiki,susidūriau su tokia bėda - VISIEMS ŽAIDĖJAMS FREE VIP. Įsikėliau vip pluginą,kuris mane gan sudomino. Bet yra bėda,visi žaidėjai gauna free vipus. Ir nesuprantu,ar tai bėda plugine ar kažkoks kitas failas čia man pi** protą? Prašau paaiškinkit ar pasakykit kokius failus peržiūrėti. Ačiū 

- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Help
tai tu parodik sma koda ar jieskai extrasensuspyx wrote:Sveiki,susidūriau su tokia bėda - VISIEMS ŽAIDĖJAMS FREE VIP. Įsikėliau vip pluginą,kuris mane gan sudomino. Bet yra bėda,visi žaidėjai gauna free vipus. Ir nesuprantu,ar tai bėda plugine ar kažkoks kitas failas čia man pi** protą? Prašau paaiškinkit ar pasakykit kokius failus peržiūrėti. Ačiū
laimiukas3 wrote:tai tu parodik sma koda ar jieskai extrasensuspyx wrote:Sveiki,susidūriau su tokia bėda - VISIEMS ŽAIDĖJAMS FREE VIP. Įsikėliau vip pluginą,kuris mane gan sudomino. Bet yra bėda,visi žaidėjai gauna free vipus. Ir nesuprantu,ar tai bėda plugine ar kažkoks kitas failas čia man pi** protą? Prašau paaiškinkit ar pasakykit kokius failus peržiūrėti. Ačiū
matrica
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

(Spėjimas) Atsakymas gali būti čia, patikrink ar nepridėta flagų. http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=21&t=4230
- laimiukas3
- Moderatorius
perkrautasss wrote:laimiukas3 wrote:tai tu parodik sma koda ar jieskai extrasensuspyx wrote:Sveiki,susidūriau su tokia bėda - VISIEMS ŽAIDĖJAMS FREE VIP. Įsikėliau vip pluginą,kuris mane gan sudomino. Bet yra bėda,visi žaidėjai gauna free vipus. Ir nesuprantu,ar tai bėda plugine ar kažkoks kitas failas čia man pi** protą? Prašau paaiškinkit ar pasakykit kokius failus peržiūrėti. Ačiū
matrica