Serverio platinimas
Re: Serverio platinimas
na ir ka jis tokio blogo padarytu jeigu isidetu pluginus? :-D maziau zmoniu zaistu jusu serveriuose?:-D
Nes šūdo verti serveriai susirenka per šitą xuinia normalių projektų žaidėjus.stanfords wrote:na ir ka jis tokio blogo padarytu jeigu isidetu pluginus? :-D maziau zmoniu zaistu jusu serveriuose?:-D
Nebeliks greit tokių serverių

hehe, nebeliks sako. Ewaras baneriu prikisa, auto connectu ir gyvena ramiai, o smulkius serverius lauziat
90% kiek as nuveikiu neviesinu. O jeigu vadovaujies jei kiti daro tai ir as darau - tau cia vietos nerastanfords wrote:hehe, nebeliks sako. Ewaras baneriu prikisa, auto connectu ir gyvena ramiai, o smulkius serverius lauziat
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

Gal vaikam ir patinka kurie temoka pasijungti cs ir tik žaisti, bet daugiau nieko nesupranta kas vyksta.stanfords wrote:Gi zmonem patinka kai ijungi cs nieko nereik spaust, jau connectina ir zaidi :-D
O jei tingi savo gamemenu persidaryt ar bent paspaust iki find servers -> favorites -> serveris, tai ir tingėk cs pasijunkt.
Ir beje: Skaityk čia
Jei ewar sumanys uždaryti projektą, tu iš paskos eisi?stanfords wrote:hehe, nebeliks sako. Ewaras baneriu prikisa, auto connectu ir gyvena ramiai, o smulkius serverius lauziat

tau ant kaktos su lygintuvu isdegint ta pati ka katik parasei.stanfords wrote:nenaudoju aš slowhack
Patariu tik kitiems naudot. Dux**i xD

"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

Pfff, kuo mažiau konkurentų tuo geriau
O dar kai užsidarysit savo tuščius serverius tada nudžiugs mano širdis, čj į bažnyčią tą dieną nueisiu xD

nebent pats uzsidarysi balvone ar busi priverstasstanfords wrote:Pfff, kuo mažiau konkurentų tuo geriauO dar kai užsidarysit savo tuščius serverius tada nudžiugs mano širdis, čj į bažnyčią tą dieną nueisiu xD

sss wrote:nebent pats uzsidarysi balvone ar busi priverstasstanfords wrote:Pfff, kuo mažiau konkurentų tuo geriauO dar kai užsidarysit savo tuščius serverius tada nudžiugs mano širdis, čj į bažnyčią tą dieną nueisiu xD