Error.
Re: Error.
Gerai dekoju visiems kas cia su manim sprende ar nesprende . Susitvarkiau su senu vpsnet buildu pernesiau i kita vps ir jis puikiai veikia , o tie buildai is interneto tokius dalykus kazkodel meta , nors 10 buildu buvau naujausiu senu ir pan atsiuntes visi kazka blogo mete su kuriais neimanoma buvo paleisti pakankamai gerai serveri.
Re: Error.
Oh, the irony...sss wrote:kam leecheriams kurti tutorial'us lai klaidina vieni kitusbeast wrote:O man nesmagu stebėt, kaip tu eilinį kartą rašai nulinės vertės komentarus. Jei jau teigi kažką, tai iškart ir įrodymus pateik (o ne lauk kol paprašys...sss wrote:smagu stebeti kaip jus vieni kitus klaidinat, neisitikine ir nepatvirtine faktu) Jei jų neturi, tai nerašyk išvis, nes belieka vertint tai kaip postų skaičiaus didinimą...
-- 2013 Rgp 25 03:29 --
Niekas nekyla, tik pateikiamas argumentas pries jusu neadekvatyvius post'us kaip faktus, paprasciausiai tingit paskaitineti changelog ir kita info kuri kiekvienam is musu viesai prieinama, niekas negime visazinis, viskas yra internete, o atrasineti i tema is savo galvos - neisitikinus kaip viskas is tikro yra tikrai yra kvaila. Dar tuolabiau tai grysti kad kazkam tai yra naudinga - zema. O cia Lietuviskas mentalitetas sedeti srutu duobeje ir dar bandyti kapstytis kazkokiais kvailais argumentais? Vietoje to, kad priimti tai kaip kritika, atidziau isigilinti i temos prasme ir ko nori autorius - atrasyti tik tada kai zinai, kad tai pades. Bet cia ne runkeliams suprasti. Aciu uz demesi. O dar kazkas mane anksciau ale mokino kaip elgtis internete....aaarnas wrote:Tobulo visažinio čia nė vieno nėra, tai nereiktų ir kilti aukščiau savo vietos.