mantvydas rampage.us.lt, bitradio.lt
Re: mantvydas rampage.us.lt, bitradio.lt
Tik tiek, kad įdėjau rampages cs install į savo puslapį ir patalpinau jo serverį į masterserverį.
http://amxmodx.lt/viewtopic.php?p=24082#p24082Emodas wrote:Tik tiek, kad įdėjau rampages cs install į savo puslapį ir patalpinau jo serverį į masterserverį.
Nieko aš čia nematau.
Keista , as ir nieko nematauEmodas wrote:Nieko aš čia nematau.

-
- Ar jis surinks 50 žinučių?
Vyrukai,gerbiu jus už tai,kad esate nusistatę prieš slowhack,bet man reikia žaidėjų,pats cs instalą platinu apsaugotą nuo šito dalyko. Kažkas apie mano mama šnekėjo,tai drasiai rašyk jai i fb ,problemų nematau,o kas liečia šitų asmeninių duomenų paviešinimą,tai autoriui pareiškimas jau šioj savaitėj parašytas bus.
-- 2013 Rgp 18 14:17 --
Beto įrodymų prašyčiau dėl šitų CFG failų įkėlimo,kadangi tai šmeižtas
po fb pasikapstęs Dievu jautiesi.
Beto įrodymų prašyčiau dėl šitų CFG failų įkėlimo,kadangi tai šmeižtas

sekmesnesvarbutis wrote:Vyrukai,gerbiu jus už tai,kad esate nusistatę prieš slowhack,bet man reikia žaidėjų,pats cs instalą platinu apsaugotą nuo šito dalyko. Kažkas apie mano mama šnekėjo,tai drasiai rašyk jai i fb ,problemų nematau,o kas liečia šitų asmeninių duomenų paviešinimą,tai autoriui pareiškimas jau šioj savaitėj parašytas bus.
Beto įrodymų prašyčiau dėl šitų CFG failų įkėlimo,kadangi tai šmeižtaspo fb pasikapstęs Dievu jautiesi.
-
Ačiū,įrodymu juk prašiau dėl laužimo dėde,kitu atveju tai šmeižtas.
-- 2013 Rgp 18 14:59 --
Ir net nesitikėk,kad į policiją nesikreipsim
Beto ,ponas teisininke,manau žinai ką reiškia žodis ŠMEIŽTAS.
-- 2013 Rgp 18 15:03 --
Beto dėl IP suklydai,patikslink informacija.
-- 2013 Rgp 18 14:59 --
Ir net nesitikėk,kad į policiją nesikreipsim

-- 2013 Rgp 18 15:03 --
Beto dėl IP suklydai,patikslink informacija.
Kreipkites ir kuo greiciau,irodymus pateiksiu teisme kaip ginsiuosnesvarbutis wrote:Ir net nesitikėk,kad į policiją nesikreipsimBeto ,ponas teisininke,manau žinai ką reiškia žodis ŠMEIŽTAS.

-
Apie kokį tu dar teismą kalbi? Juk tu neturi ko parodyti kadangi jokių CFG aš apskritai niekam nesiunčiau ir apie emod'ą nusišnekėjai taip pat,sąskaita juk ne mano 

O dar vienas parazitas kuris prisisikes zada kazkam pasiskust. Mielasis, tavo visi duomenis viesi, jei nebutu internete, kad ir toje pacioje google jie cia nebutu atsidure, duok google i teisma, kad indexuoja tavo viesai paskelbtus duomenis, dabar gali kreiptis nors i strasbura ar net i pati dieva, o jei kipica pradesi kelti, teisiskai busi taip sudirbtas, kad nebesinores tau internete rodytis daugiaunesvarbutis wrote:Vyrukai,gerbiu jus už tai,kad esate nusistatę prieš slowhack,bet man reikia žaidėjų,pats cs instalą platinu apsaugotą nuo šito dalyko. Kažkas apie mano mama šnekėjo,tai drasiai rašyk jai i fb ,problemų nematau,o kas liečia šitų asmeninių duomenų paviešinimą,tai autoriui pareiškimas jau šioj savaitėj parašytas bus.
Beto įrodymų prašyčiau dėl šitų CFG failų įkėlimo,kadangi tai šmeižtaspo fb pasikapstęs Dievu jautiesi.
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild