Labuka labuka verchaturaa

, tai gi idomiai cia mastot aisku jus visi esat mudakai gi neidomus . Yra cia pora normaliu mastanciu o kitie tik liekanos kurie kalbet nemoka , tai gi aisku ten gal kazka pridare atspejo ta passa nuo emailo bet neesme , esme tame kad idomiai kas bus nors ivlt ta pati kaip ir as sako ka daryt kaip i ka kreiptis . Ne vienas rasau straipsni tai idomu kas bus kokia kompensacija ir pan. Bet tebunie istatymai nemieloja taip pat ir su patirtim zmones kurie dabar dirba su manim. Tai gi sekmes bahurai , nenuleisit mane , o ka tu ten paplatinai google jie vistiek nepaleis normalei

, tai gi nenuvilsyt manau nuo to kas bus tam zmogui ar nebus
Irodymu jus daugiau negu as surinkot kad cia visi mano darbai buvo , aisku del konkurencijos galima pasistenkti buvo zmonem bet tebunie , kentes tas zmogus kuris nulauze ar kaip cia pasakyt mano passworda , o tas kuris zapadlo padare man bus laimingas
Visai atostogas nesugedo , yra zmones kurie dirba uz mane

man viskas gerai
V1LKAS tu neteisus , sugebejimus veliau pamatysit kai bus aisku.
nuodas(GuM) - verslininkas ne as o tie kurie prie manes
Aisku tema turi savo bonusu , ir man tai patinka
Spyk - nepersistenk laikas tavo ateina , gali jau visagali ijungti cia.

pasibaigs tavo tie prikolai
Beje kas nauduos serverio failus rasykit i concole : explode003856 , perspesiu tuo met visus taip pat.
Tikekekit manimi jog geriau nesikisti i tokius reikalus be irodymu , kad as ten redirectus sumastau ir pan. Geriau pirma isitikinti jog cia as , o veliau jau daryt kazka