Trumpai apie sector.lt ir chemodan
-
- Gana aktyvus vartotojas
Re: Trumpai apie sector.lt ir chemodan
Ka ir kaip susidėt ant steamcmd aš suprantu ir žinau. Kita kalba eina apie pluginų veiklą...
ISVYKES
InvIs wrote:Ka ir kaip susidėt ant steamcmd aš suprantu ir žinau. Kita kalba eina apie pluginų veiklą...
taigi sakiau, atsinaujink amxx, metamod
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

Numeskit naujausio amxmodx linka is kur galima ji atsisiusti. Dekui labai.
FETANET wrote:Numeskit naujausio amxmodx linka is kur galima ji atsisiusti. Dekui labai.
amxmodx.org
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

Sector
Sveiki , svarbus pranesimas! Mano serveris yra nulauztas ir pavogtas visi duomenys ir duomenu bazes taip pat. Pranesimus nuo Nogio ir Chemodan , Tashkio raso kitas asmuo ne mes. Esu isvykes ir del to negaliu greitai sutvarkyti sistemas kad veiktu pilnai. Bus kreipiamasi i policija del verslo vagystes ir serverio sugadinimo baudziamosios bylos iskelimo. Laikinas skype: m.pavilion , micrafona turintiems surasiu laika pakalbet viskas bus gerai
STARTAS RUGSEJO 1
, SEKMES.
:DDDDD
Sveiki , svarbus pranesimas! Mano serveris yra nulauztas ir pavogtas visi duomenys ir duomenu bazes taip pat. Pranesimus nuo Nogio ir Chemodan , Tashkio raso kitas asmuo ne mes. Esu isvykes ir del to negaliu greitai sutvarkyti sistemas kad veiktu pilnai. Bus kreipiamasi i policija del verslo vagystes ir serverio sugadinimo baudziamosios bylos iskelimo. Laikinas skype: m.pavilion , micrafona turintiems surasiu laika pakalbet viskas bus gerai

:DDDDD
Sector , silta Bulgarioi ? , tu dar ten pailsek , mes cia viska sutvarkysime iki galo , nepergyvenk 

puiku pasirodo yra lietuvoje daugiau zmoniu kurie nera abejingi.

prajuokino tas postas:Dd