mini vip plugino
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
mini vip plugino
buvau rades toky plugina kad duoda tris variantus ak47,m4a1 ir fama su deagle, bet jame man dingdavo c4, gal turite panasu varianta be tu bugu bei kad tas vip menu atsirastu nuo trecio raundo ir jo neduotu mazuose zemelapiuose
Re: mini vip plugino
nu meginau as sita tavo, bet man chate raso tarkim ml_not_found ak47+deagle na prie kiekvienos komandas prideda ta nesamone
-
- Gana aktyvus vartotojas
vip.txt įsikėliai į amxmodx/data/lang folderį? Beje, pluginas neseniai atnaujintas....dievas25 wrote:nu meginau as sita tavo, bet man chate raso tarkim ml_not_found ak47+deagle na prie kiekvienos komandas prideda ta nesamone
Skype - Unkolix
as zalias ir kaskaip nesuprantu, ka reiskia UTF-8 withouth BOM 

-
- Gana aktyvus vartotojas
Su notepad++ kodavimas failo. Čia liečia tave tik jeigu jį keisi, jeigu nekeisi tiesiog įsikelk ir viskas.dievas25 wrote:as zalias ir kaskaip nesuprantu, ka reiskia UTF-8 withouth BOM
Skype - Unkolix
ok aciu