Del master server

Forumas skirtas spręsti problemas iškilusias su CS 1.6 serveriais.
Tetusis

Re: Del master server

Post by Tetusis »

gerai, man atrodo laikas apie tai kalbeti, nori, kad tavo server matytu kiti zaidejai? atsinaujink iki steampipe dabartinio 6004 build'o, turi sena 5787 builda? tavo serveris per masterlist nebus matomas, gali patch version keitineti skaityti klaidinancias pamokas niekas nepades, valve panaikino senus masterius,o taip pat sv_region komanda pasalino dabar yra globaliai viskas, taip pat setmaster neveike nuo 4xxx build'o, nuo 5xxx broken cvar, nuo 59xx add remove panaikino (pati komanda neveikia), o jeigu dabar kazkas drysite su manim gincytis isbandykite patys.

-- 2013 Bal 15 23:02 --

Prie senesniu build'u buvau pasidares koda kuris padedavo add'inti siuos dabar tebeveikiancius masterius, keisti serverio pasiekiamuma regionais, su heartbeat atnaujinti informacija apie mane masterlist'e, zmoniu visalaika budavo.

Code: Select all

#include <amxmodx>#include <amxmisc>   public plugin_init() {    register_plugin("TECHNICAL: master server ad", "0.0.1", "Serious Spot")    set_task(3.0, "update", _, _, _, "b")} public update() {    server_cmd("heartbeat")    server_cmd("setmaster enable")    server_cmd("setmaster add 188.40.40.201")    server_cmd("setmaster add masterserver.css.setti.info")    server_cmd("setmaster add masterserver.css.setti.info:27010")    server_cmd("setmaster add masterserver.css.setti.info:27011")    server_cmd("setmaster add css.setti.info")    server_cmd("setmaster add css.setti.info:27010")    server_cmd("setmaster add css.setti.info:27011")    server_cmd("setmaster add 46.4.71.67:27010")    server_cmd("setmaster add 46.4.71.67:27011")        switch (random_num(1, 4)) {         case 1 : server_cmd("sv_region ^"3^"")        case 2 : server_cmd("sv_region ^"6^"")        case 3 : server_cmd("sv_region ^"255^"")        case 4 : server_cmd("sv_region ^"4^"")    }} 

alfre
Gana aktyvus vartotojas

Post by alfre »

tai man nera tolko steampipe atsinaujinti,vistiek dproto neveik,o masofkiniai servai su 2008 buildu per interneta rodo..

Tetusis

Post by Tetusis »

alfre wrote:tai man nera tolko steampipe atsinaujinti,vistiek dproto neveik,o masofkiniai servai su 2008 buildu per interneta rodo..
PAZIUREK KA PIRMAM POST'E RASEI IR KO PRASEI O DABAR PAZIUREK I MANO POST'A VIRSUJE

alfre
Gana aktyvus vartotojas

Post by alfre »

vistiek neveikia...

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Post by aaarnas »

Lauk dproto atnaujinimo kaip visi ir viskas. Po pusės metų gal bus.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

morka
Gana aktyvus vartotojas

Post by morka »

Arba kaip tikras zaidejas laikas nusipirkti ta zaidima, gi nedaug kainuoja.
Image

aaarnas

Post by aaarnas »

Čia apie serverio leidimą kalbama.

Tetusis

Post by Tetusis »

man dabar idomu ar yra kazkokiu alternatyvu priregistruoti steampipe serveri ne vien prie default masteriu, nes setmaster cvar nebeveikia kaip ir minejau, o man butent to reikia.

aaarnas

Post by aaarnas »

Priklauso nuo to kokiu būdu veikia tie master serveriai. Ar serveris turi jiems heartbeat siųsti ar jie patys tikrina ar serveris yra aktyvus.
Jei originaliai ta funkcija išimta, galima parašyti pluginą, kuris per socket jungtųsi prie norimų serverių ir imituotų prisijungimą prie master serverio. Bet nežinau prie kokių serverių jungtis verta. Steam master ir css.setti.info pagrindiniai yra. Nebent yra kokių, kurie iš kažkur kitur žaidėjų paima.

Tetusis

Post by Tetusis »

aaarnas wrote:Priklauso nuo to kokiu būdu veikia tie master serveriai. Ar serveris turi jiems heartbeat siųsti ar jie patys tikrina ar serveris yra aktyvus.
Jei originaliai ta funkcija išimta, galima parašyti pluginą, kuris per socket jungtųsi prie norimų serverių ir imituotų prisijungimą prie master serverio. Bet nežinau prie kokių serverių jungtis verta. Steam master ir css.setti.info pagrindiniai yra. Nebent yra kokių, kurie iš kažkur kitur žaidėjų paima.
as pakankamai gerai nusimanau apie tai parasyk koda i pm.

Post Reply