Rimtu zmoniu paieska.
-
- Jau po truputį tampa savu
Re: Rimtu zmoniu paieska.
Na jei jau čia offtopica, tai nors išsiaiškinkime iki galo dalykus kurie kelia pastoviai diskusijas. Alfre tu manai slowhack tai nonsteam problemos sprendimas?
Pas mane dota neveikia. Katik viskas gerai buvo, o dabar ne 

Atsiprasau, bet as ieskau pagalbos, o ne Jusu to zodziu karo, kuris protingesnis, geresnis kurejas ar pan... Pereikit i pm, gal? Kas per zmones, jei net forumo priziuretojai ar taip itakos turintys toleruoja tokias "vaiku pestynes"? Dar raso, cituoju - "teskit"?
Plius - dar apie dota paklaust surado vieta... Na Jus ir pavarot..
-
- Gana aktyvus vartotojas
OP, jei reik pagalbos su pluginais, galiu padėt. Nelabai gerai moku, bet pakankamai, kad susitvarkyčiau su paprasčiausiais pluginais. Man kaip tik reikia kuo daugiau praktikos ;)
Skype - Unkolix
Tai, jei jau pradejo apie belenka rasyti, tai kaip cia atsispirt dar nesamoniu neprirasyt. Laukiaum kol uzrakins temaMgM wrote:Atsiprasau, bet as ieskau pagalbos, o ne Jusu to zodziu karo, kuris protingesnis, geresnis kurejas ar pan... Pereikit i pm, gal? Kas per zmones, jei net forumo priziuretojai ar taip itakos turintys toleruoja tokias "vaiku pestynes"? Dar raso, cituoju - "teskit"?

Na, jei uzrakins tema, as liksiu nieko nepeses ir tiek is tos pagalbos, tai gal bukit vyrai ir vietoj tu pestyniu kai bandot parodyti kuris uz kuri durnesnis, padetumete zmogui...
Visu pirma - kaip pastebejau, tavo charakteris yra isties kaprizingo zmogaus, ir tavo skype man yra bevertis, nes man tokie nlb patinka zmones. Kam patinka?
Visu antra - kurkis savo offtopic tema, nes nepataikai i tema ar tavo smegeneles to nedanesa?
Visu antra - kurkis savo offtopic tema, nes nepataikai i tema ar tavo smegeneles to nedanesa?