Rimtu zmoniu paieska.

Kalbos apie viską kas nesusiję su kitais forumais.
alfre
Gana aktyvus vartotojas

Re: Rimtu zmoniu paieska.

Post by alfre »

Mane uzbanino uz sukciavima internete,kur link irodymai?uzdarbis.lt? rsbot.lt? kur?

Tetusis

Post by Tetusis »

alfre wrote:Mane uzbanino uz sukciavima internete,kur link irodymai?uzdarbis.lt? rsbot.lt? kur?
rsbot.lt, paprastai ten uz nieka nebanina. Vien uz smeizima, slowhack toleravima, faktu nepateikima, kitu zmoniu bei manes izeidinejima turi is cia buti pasalintas. Laikaisi kai erke, matomai toks esi. Gerai baigiu diskusija, laukiu administracijos.

alfre
Gana aktyvus vartotojas

Post by alfre »

vien uz tavo izeidinejimus ant kitu banas turejo jau but?gal tau atkopint tavo stumimus?:)

aaarnas
Vyr. diskusijų administratorius

Post by aaarnas »

rsbot.lt banas jam buvo už pasisakymus forume. Aiškiai parodė.

Spotai, kai kada per daug nori ir jau visai ribų nejauti. Esi vartotojas kaip ir visi kiti. Ribų jau visai nebejauti ir viskas pagal tave turi būti. Nevisada yra viskas tiesa ką pats sakai ir kaip matau, nelabai to suvoki. Svarbu tik apginti savo vardą ir nusodinti visus kas pasisako kitaip. Aš kalbu ne apie kažkokį atvejį ar alfre, o apskritai. Nepasakysiu aš, tai nepasakys niekas.
Banink tą, banink aną. Aš tau kas, marionetė? Pats jau senai turėjai būti užbanintas už hack'inimus ir už tai, kad per tave buvo problemų su tiekėjais. Bet kažkodėl buvo nuolaidžiaujama. Dabar kažkas tik nepatinka, prasideda grasinimai. Žmogau - pradėk mąstyti, arba nereikia apskritai dalyvauti kažkokiose bendruomenėse. Pataupyk nervus.

Ką banint ką ne, palik tiems, kurių toks darbas. Jei turi nusiskundimą, gali sau ramiai be rėkimų raportuoti pranešimą.

Eilinį kartą off-topic.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.

morka
Gana aktyvus vartotojas

Post by morka »

alfre wrote:siulyciau hleV,nes sitas nelabai ka moka :)
O kas netiesa? Kodel kyla kausimai su paprasciausiom salygom? http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=16&t=3460
Image

Tetusis

Post by Tetusis »

morka wrote:
O kas netiesa? Kodel kyla kausimai su paprasciausiom salygom? http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=16&t=3460
O zmones pagal tave viska turi zinoti? tai paprasciausia situacija kuri patapo cirku kai zmogus venge man isaiskinti, o vietoje to izeidinejo. Tai yra jo problemos jei jis nesugebejo pasakyti paprasciausiai kaip pvz: neturiu laiko ar kantrybes. Jau ta tema offtopic taip, kad jei nori isknisti ale "blogos reputacijos" post'us apie mane atidziau paskaityk turini. (:

-- 2013 Bal 13 15:51 --
aaarnas wrote:rsbot.lt banas jam buvo už pasisakymus forume. Aiškiai parodė.

Spotai, kai kada per daug nori ir jau visai ribų nejauti. Esi vartotojas kaip ir visi kiti. Ribų jau visai nebejauti ir viskas pagal tave turi būti. Nevisada yra viskas tiesa ką pats sakai ir kaip matau, nelabai to suvoki. Svarbu tik apginti savo vardą ir nusodinti visus kas pasisako kitaip. Aš kalbu ne apie kažkokį atvejį ar alfre, o apskritai. Nepasakysiu aš, tai nepasakys niekas.
Banink tą, banink aną. Aš tau kas, marionetė? Pats jau senai turėjai būti užbanintas už hack'inimus ir už tai, kad per tave buvo problemų su tiekėjais. Bet kažkodėl buvo nuolaidžiaujama. Dabar kažkas tik nepatinka, prasideda grasinimai. Žmogau - pradėk mąstyti, arba nereikia apskritai dalyvauti kažkokiose bendruomenėse. Pataupyk nervus.

Ką banint ką ne, palik tiems, kurių toks darbas. Jei turi nusiskundimą, gali sau ramiai be rėkimų raportuoti pranešimą.

Eilinį kartą off-topic.
Zinai jei pats neturi tvirtos nuomones neturi teisiu teigti, kad as kazkaip isakineju tau. Yra paprastos zmogiskumo ribos, jei smeizimas yra viesoje vietoje visada kyla diskusija nori tu to ar ne. Hack'inimus? "gavnoweb'iu", kenkejisku serveriu lauzinejimas skaitosi hack'inimas? kiekvienoje temoje buvo pasakyta uz ka ir kaip, duomenis paviesinti. Pats supranti jei ne as runkeli, taip, runkeli, daug kas viesai nebutu pradeja kalbeti apie SLOWHACK Lietuvoje, tai yra kita medalio puse, tu drysti teigti, kad cia as tau salygas sudariau toliau dalyvauti siame forume nors nesvarbu kiek atnesiau naudos.... Matai jei butu daugiau kaip tu komunistiniu tiksliau homo-sovieticus paziuru idealistu - "o gal kazkas pagalvos kazka blogai", "geriau patyleti negu issakyti savo nuomone, kad ir kokia teisinga ji bebutu", "reikia paziureti ka kiti raso", "apsimesiu, kad nieko nebuvo", "darysiu taip kaip kiti daro (bandos sindromas)" niekas nesikeistu siame pasaulyje, viskas stovetu vietoje, kad ir kaip blogai bebutu, bendrai paemus visa sita tema ir palyginant kokia situacija dabar yra Lietuvoje galima tinkamai ir tikslingai nusakyti, kad cia yra skyle, kodel? nepatys zmones to norejo? zmones jau senai nera vieningi svarbiausiai yra man man ir man, o kiti siuo atveju nerupi, todel tokios padugnes ir sedi prie lovio turbut pats esi studentas ir zinai koks pragyvenimo lygis cia yra. Valio puiki visuomene ir pvz, paplokime tiems kurie nieko nedaro ir nenori keistis. As ir pats nesijauciu cia kazka labai daug ka nuveikes, tik parasiau tai kas yra akivaizdu. Manau paliksiu si foruma merdet(kas liecia infrastruktura) kaip ir dauguma kitu ir su laiku ikursiu savo. Siaip esi protingas zmogus, bet nevisada viska iki galo apmastai, nesivadovauji bendromis taisyklemis, o paskliauji kazkieno nuomonemis, manau patirties dar reiketu norint patraukti zmoniu ir daug rimtesniu zmoniu negu tu ar as ir bet kas kitas. Yra kaip yra, sakoma vienas lauke ne karys? ar ne :)

alfre
Gana aktyvus vartotojas

Post by alfre »

Tetusis wrote:
morka wrote:
O zmones pagal tave viska turi zinoti? tai paprasciausia situacija kuri patapo cirku kai zmogus venge man isaiskinti, o vietoje to izeidinejo. Tai yra jo problemos jei jis nesugebejo pasakyti paprasciausiai kaip pvz: neturiu laiko ar kantrybes. Jau ta tema offtopic taip, kad jei nori isknisti ale "blogos reputacijos" post'us apie mane atidziau paskaityk turini. (:

-- 2013 Bal 13 15:51 --
aaarnas wrote:rsbot.lt banas jam buvo už pasisakymus forume. Aiškiai parodė.

Eilinį kartą off-topic.
Zinai jei pats neturi tvirtos nuomones neturi teisiu teigti, kas as kazkaip isakineju tau. Yra paprastos zmogiskumo ribos, jei smeizimas yra viesoje vietoje visada kyla diskusija nori tu to ar ne. Hack'inimus? "gavnoweb'iu", kenkejisku serveriu lauzinejimas skaitosi hack'inimas? kiekvienoje temoje buvo pasakyta uz ka ir kaip, duomenis paviesinti. Pats supranti jei ne as runkeli, taip, runkeli, daug kas viesai nebutu pradeja kalbeti apie SLOWHACK Lietuvoje, tai yra kita medalio puse, tu drysti teigti, kad cia as tau salygas sudariau toliau dalyvauti siame forume nors nesvarbu kiek atnesiau naudos.... Matai jei butu daugiau kaip tu komunistiniu tiksliau homo-sovieticus paziuru idealistu - "o gal kazkas pagalvos kazka blogai", "geriau patyleti negu issakyti savo nuomone, kad ir kokia teisinga ji bebutu", "reikia paziureti ka kiti raso", "apsimesiu, kad nieko nebuvo", "darysiu taip kaip kiti daro (bandos sindromas)" niekas nesikeistu siame pasaulyje, viskas stovetu vietoje, kad ir kaip blogai bebutu, bendrai paemus visa sita tema ir palyginant kokia situacija dabar yra Lietuvoje galima tinkamai ir tikslingai nusakyti, kad cia yra skyle, kodel? nepatys zmones to norejo? zmones jau senai nera vieningi svarbiausiai yra man man ir man, o kiti siuo atveju nerupi, todel tokios padugnes ir sedi prie lovio turbut pats esi studentas ir zinai koks pragyvenimo lygis cia yra. Valio puiki visuomene ir pvz, paplokime tiems kurie nieko nedaro ir nenori keistis. As ir pats nesijauciu cia kazka labai daug ka nuveikes, tik parasiau tai kas yra akivaizdu. Manau paliksiu si foruma merdet(kas liecia infrastruktura) kaip ir dauguma kitu ir su laiku ikursiu savo. Siaip esi protingas zmogus, bet nevisada viska iki galo apmastai, nesivadovauji bendromis taisyklemis, o paskliauji kazkieno nuomonemis, manau patirties dar reiketu norint patraukti zmoniu ir daug rimtesniu zmoniu negu tu ar as ir bet kas kitas. Yra kaip yra, sakoma vienas lauke ne karys? ar ne :)
Jeigu tu nuhakini kazkoki weba,nesvarbu ar jis kenkejiskas ar panasiai,bet tu ji nuhakini...turbut tu esi kitas svetaines nekaltas nuhakines,o hakinti vien del slowhack ir panasiai yra per daug ziauru.uz kazkoki binda zmogui reikia sugadinti viska?As pats tau nieko nesakiau,bet kai pradejai stumt ant kitu ir primest kieta,poto as tau sakiau kazka.
http://amxmodx.lt/viewtopic.php?f=16&t=3460 - tai gal uz sita tau bana reiketu det?uz tai kad bukas esi?
Tu galvoji,kad su tokia savo rasliava "isskirtine" ir savo "axujienais pluginais" esi kietas ir taves klausys net pagrindinis administratorius aaarnas?
Nelysk i sikna geriau.. pagaliau aaarnas suprato.
Gerai jau baigiam.Galvojai susidurei su kazkokiu "lopu",bet deja taip nera.Internete daug duomenu yra apie tave,jau zinau varda pavarde,adresa,bet nebijok neatvarysiu :)) nera tolko su kazkokiu laido riteriu susitikt,kuris iki 3-4h ryto sedi prie pc:)

Tetusis

Post by Tetusis »

Alfre wrote: Jeigu tu nuhakini kazkoki weba,nesvarbu ar jis kenkejiskas ar panasiai,bet tu ji nuhakini...turbut tu esi kitas svetaines nekaltas nuhakines,o hakinti vien del slowhack ir panasiai yra per daug ziauru.uz kazkoki binda zmogui reikia sugadinti viska?As pats tau nieko nesakiau,bet kai pradejai stumt ant kitu ir primest kieta,poto as tau sakiau kazka.
viewtopic.php?f=16&t=3460 - tai gal uz sita tau bana reiketu det?uz tai kad bukas esi?
Tu galvoji,kad su tokia savo rasliava "isskirtine" ir savo "axujienais pluginais" esi kietas ir taves klausys net pagrindinis administratorius aaarnas?
Gerai jau baigiam.Galvojai susidurei su kazkokiu "lopu",bet deja taip nera.Internete daug duomenu yra apie tave,jau zinau varda pavarde,adresa,bet nebijok neatvarysiu :)) nera tolko su kazkokiu laido riteriu susitikt,kuris iki 3-4h ryto sedi prie pc:)
O as ar turiu kazka slepti, na nesu noliferis tai du skirtingi dalykai? Beje juokinga kaip tu save isaukstini, kad moki naudotis google, smagu, kad ir tokiu zmoniu yra. Kas liecia arna labai suklydai, kad lendu jam i sikna, pranesimas arba report'as nera lindimas i sikna civilizuotam forume :facepalm: . Kas liecia zmones as stumiu tik tada kai jie pradeda toliau rasyti kaip slowhack'inimas yra naudinga jiems arba jei esi nonsteamas turi kenteti, nepameni? :)) Beje tai nestumimas o diskusija tiksliau nepritarimas tam, tu pats suvoki, jei zmogus yra kazka blogo padares ir vis dar aiskina kitiems kaip tai yra gerai turi buti kazkaip ispetas arba pasalintas, taip pat jei nera visiskai bukas puikiai suvokia, kad reikia atsiprasyti ir toliau tokiu diskusiju netesti apibendrinus as netoleruoju zmoniu kurie drasko akis Kada teigiau, kad mano pluginai yra "axujieni" ? Taip pat laukiu taves atvykstant i pm galiu net detaliai adresa savo pasakyti. Su karuciu atleksi? "Hack'inimas" jei tai galima pavadinti "Hack'inimu" tiesiog yra su jais susidorojama ju paciu taisyklemis :)))

alfre
Gana aktyvus vartotojas

Post by alfre »

Tetusis wrote:
Alfre wrote: Jeigu tu nuhakini kazkoki weba,nesvarbu ar jis kenkejiskas ar panasiai,bet tu ji nuhakini...turbut tu esi kitas svetaines nekaltas nuhakines,o hakinti vien del slowhack ir panasiai yra per daug ziauru.uz kazkoki binda zmogui reikia sugadinti viska?As pats tau nieko nesakiau,bet kai pradejai stumt ant kitu ir primest kieta,poto as tau sakiau kazka.
viewtopic.php?f=16&t=3460 - tai gal uz sita tau bana reiketu det?uz tai kad bukas esi?
O as ar turiu kazka slepti, na nesu noliferis tai du skirtingi dalykai? Beje juokinga kaip tu save isaukstini, kad moki naudotis google, smagu, kad ir tokiu zmoniu yra. Kas liecia arna labai suklydai, kad lendu jam i sikna, pranesimas arba report'as nera lindimas i sikna civilizuotam forume :facepalm: . Kas liecia zmones as stumiu tik tada kai jie pradeda toliau rasyti kaip slowhack'inimas yra naudinga jiems arba jei esi nonsteamas turi kenteti, nepameni? :)) Beje tai nestumimas o diskusija tiksliau nepritarimas tam, tu pats suvoki, jei zmogus yra kazka blogo padares ir vis dar aiskina kitiems kaip tai yra gerai turi buti kazkaip ispetas arba pasalintas, taip pat jei nera visiskai bukas puikiai suvokia, kad reikia atsiprasyti ir toliau tokiu diskusiju netesti apibendrinus as netoleruoju zmoniu kurie drasko akis Kada teigiau, kad mano pluginai yra "axujieni" ? Taip pat laukiu taves atvykstant i pm galiu net detaliai adresa savo pasakyti. Su karuciu atleksi? "Hack'inimas" jei tai galima pavadinti "Hack'inimu" tiesiog yra su jais susidorojama ju paciu taisyklemis :)))
tiesiog yra su jais susidorojama ju paciu taisyklemis :)))
[/quote]Su tokiu mastymu toli nenueisi.O del slowhackinimo...As jam pritariau tik ta dalyka,kad reikia nuspirkti steama ir tau nieko nebus. Cia as ir baigiau,sekmes.Nera jau ka diskutuoti

Unkolix
Gana aktyvus vartotojas

Post by Unkolix »

Vyrai, raminkitės. Jeigu norite aiškinti, aiškinkites kitur. Čia žmogus ieško pagalbos, o ne jūsų diskusijų.
Skype - Unkolix

Locked