Rimtu zmoniu paieska.

Kalbos apie viską kas nesusiję su kitais forumais.
MgM
Parašęs kelias žinutes

Rimtu zmoniu paieska.

Post by MgM »

Sveiki,
As Giedrius Andrijauskas. 17 metu. As esu cia, kad surasciau rimtu zmoniu, kurie man padetu sukurti puiku cs projekta. Apie zmogu: jis turetu buti pluginu kurejas, gebetu sukurti internetine svetaine, na, gebetu sukurti projekta. Zinoma mane ismokinti pagrindu, kad buciau geras savininkas. Kaip manau, uz dyka neprasiuksiu, tai su pinigais susitarsim.
Susidomejusius, prasyciau komentaruose palikti savo kontaktus, tai butu labiausiai priimtina - skype.
Pagarbiai, MgM.

Tetusis

Re: Rimtu zmoniu paieska.

Post by Tetusis »

Skype polaroid96, susisiek aptarsime detaliau.

alfre
Gana aktyvus vartotojas

Post by alfre »

siulyciau hleV,nes sitas nelabai ka moka :)

xedga
Jau po truputį tampa savu

Post by xedga »

alfre wrote:siulyciau hleV,nes sitas nelabai ka moka :)
Savęs ko nesiūlai? Ar pats irgi nieko nemoki tik kvailais komentarais pasimėtyt?

alfre
Gana aktyvus vartotojas

Post by alfre »

Nesiulau,nes as jau turiu darbu ir taip. :)

laimiukas3
Moderatorius

Post by laimiukas3 »

aaarnas Tetusis psychical newb beast hleV kreipstis pas siuos zmones i pm jie tikrai ismano tokius dalykus neaisku ar sutiks :)
Image
Image
Image

Unkolix
Gana aktyvus vartotojas

Post by Unkolix »

laimiukas3 wrote:aaarnas Tetusis psychical newb beast hleV kreipstis pas siuos zmones i pm jie tikrai ismano tokius dalykus neaisku ar sutiks :)
Norėtų - patys pasisiūlytų.
Skype - Unkolix

Tetusis

Post by Tetusis »

Man atrodo uz tokius pasisakymus(smeizima) ir izeidinejimus bei manipulicija kitais manau busi ismestas is forumo, konkreciu faktu nepateiki, cia tas pats kai delfi ar kitu portalu komentatoriai, nesvarbu ka nugirdo ka zino svarbiausiai loti ant kitu, o kad arnas nori apsaugoti savo buvusi klienta man tik juokas ima, uzbanina paskui vel atbanina, elgiasi neadekvaciai. Neveltui cia lietuva "marijos zeme" runkeliu krastas kur kovojama del kiekvieno apsilankymo. Aplamai jau igrysai turbut ne vienam man, nepades arnas pasalanti taves is forumo tiksliau neismesdamas tokios atliekos kaip tu, as to netoleruosiu ir paprasciausiai tikrai nieko gero nesitikekit. O uz reputacijos griovima, kad ir komentarais turi buti atlyginta, cia ne koks shudportalis kur gali ant kiekvieno beleka rasyti.

alfre
Gana aktyvus vartotojas

Post by alfre »

Tetusis wrote:
Man atrodo uz tokius pasisakymus(smeizima) ir izeidinejimus bei manipulicija kitais manau busi ismestas is forumo, konkreciu faktu nepateiki, cia tas pats kai delfi ar kitu portalu komentatoriai, nesvarbu ka nugirdo ka zino svarbiausiai loti ant kitu, o kad arnas nori apsaugoti savo buvusi klienta man tik juokas ima, uzbanina paskui vel atbanina, elgiasi neadekvaciai. Neveltui cia lietuva "marijos zeme" runkeliu krastas kur kovojama del kiekvieno apsilankymo. Aplamai jau igrysai turbut ne vienam man, nepades arnas pasalanti taves is forumo tiksliau neismesdamas tokios atliekos kaip tu, as to netoleruosiu ir paprasciausiai tikrai nieko gero nesitikekit. O uz reputacijos griovima, kad ir komentarais turi buti atlyginta, cia ne koks shudportalis kur gali ant kiekvieno beleka rasyti.
uzbanina paskui vel atbanina, elgiasi neadekvaciai.
o tai tu man pasakyk uz ka banas buvo?uz tavo smeiztus be jokiu irodymu?as ir galiu tokia pacia sukurti tema ir tau des bana kaip ir man dejo.o tu pats ant visu stumi ir trollini,tau cia turetu but banas.

Tetusis

Post by Tetusis »

alfre wrote:
Tetusis wrote:
uzbanina paskui vel atbanina, elgiasi neadekvaciai.
o tai tu man pasakyk uz ka banas buvo?uz tavo smeiztus be jokiu irodymu?as ir galiu tokia pacia sukurti tema ir tau des bana kaip ir man dejo.o tu pats ant visu stumi ir trollini,tau cia turetu but banas.
Link'ai nera irodymai? nuo kada? tu is medzio iskrites? puiku kurk jei rasi kazka, pagrinde ten linkai buvo sumesti tuose link'uose kitu zmoniu nuomone ar siaip tavo isireiskimai bei irodymai, kad scammini ir uzsiemi visokia fiktyvia veikla. Ir vel grystame prie to "As irgi galiu", "smeizimai", supranti ,kad tavo tokie post'ai be faktu su tavo kazkokia nuomone ar pasisakymai nieko nereiskia be irodymu. Dink is eterio, laisvas.
:facepalm:

Locked