Amxbans klaida
Amxbans klaida
Instalioju amxbans 5.1 ir stai You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=1' at line 1 Kame beda? Kaip istaisyt?
-
- Gana aktyvus vartotojas
Re: Amxbans klaida
Aš tapatį gaudauvau su 5.1B, o su 6.0 išviso nieko nepavygdavo. Čia hosto problema. Pirkis subdomeną už 1lt iš us.lt
Iš hostas.eu hostą pirkai?
Iš hostas.eu hostą pirkai?

Skype - Unkolix
- psychical
- Viršininkas
Pamirškit 5.1 .... Jei diegiatės, diekitės TIK 6.0.3 Kitu atveju galit likti be projektų...
-
Bandžiau įsidiekti ir 6.0.3 ir GM, nieko nesigavo. Nusipirkęs subdomeną iškart viskas gavos...psychical wrote:Pamirškit 5.1 .... Jei diegiatės, diekitės TIK 6.0.3 Kitu atveju galit likti be projektų...
Skype - Unkolix
- laimiukas3
- Moderatorius
gm taipogi?psychical wrote:Pamirškit 5.1 .... Jei diegiatės, diekitės TIK 6.0.3 Kitu atveju galit likti be projektų...
- psychical
- Viršininkas
Ne, GM geras, ten klaidos sutvarkytos, aišku, reik rast kas naudoja išbandyčiau dar vieną ir būtų aišku kas geriausia ;Dlaimiukas3 wrote:gm taipogi?psychical wrote:Pamirškit 5.1 .... Jei diegiatės, diekitės TIK 6.0.3 Kitu atveju galit likti be projektų...
Seip paemes esu domena pas duomenucentras.lt
-
Aš naudoju.psychical wrote:Ne, GM geras, ten klaidos sutvarkytos, aišku, reik rast kas naudoja išbandyčiau dar vieną ir būtų aišku kas geriausia ;D
Tai ten tikriausiai tas pats šNaujokas wrote:Seip paemes esu domena pas duomenucentras.lt

Skype - Unkolix
- laimiukas3
- Moderatorius
Unkolix savanorispsychical wrote:Ne, GM geras, ten klaidos sutvarkytos, aišku, reik rast kas naudoja išbandyčiau dar vieną ir būtų aišku kas geriausia ;Dlaimiukas3 wrote:gm taipogi?psychical wrote:Pamirškit 5.1 .... Jei diegiatės, diekitės TIK 6.0.3 Kitu atveju galit likti be projektų...