Nežinau apie ką tu čia šneki, bet tau tai lietuvių kalbos tikrai reikėtų pasimokyti.newb wrote:Sitas Tetusis tai tikraiusei niekados nesupras kokius zenklus reikia deti.
VIP Plugin v5.5.1
-
- Gana aktyvus vartotojas
Re: VIP Plugin v5.3
UPDATE v5.3.1
Skype - Unkolix
pagarbos kitiems..Unkolix wrote:Nežinau apie ką tu čia šneki, bet tau tai lietuvių kalbos tikrai reikėtų pasimokyti.newb wrote:Sitas Tetusis tai tikraiusei niekados nesupras kokius zenklus reikia deti.
UPDATE v5.3.1
fast reply = wrong replynewb wrote:Sitas Tetusis tai tikraiusei niekados nesupras kokius zenklus reikia deti.Tetusis wrote:Code: Select all
if (!is_user_alive(id) || get_user_flags(id) & VIP_FLAG) { return HAM_IGNORED }

Kam man ta lietuviu jei baigiau mokykla ir padejes ant Lietuvos ^_^Unkolix wrote:Nežinau apie ką tu čia šneki, bet tau tai lietuvių kalbos tikrai reikėtų pasimokyti.newb wrote:Sitas Tetusis tai tikraiusei niekados nesupras kokius zenklus reikia deti.
UPDATE v5.3.1
+1newb wrote:Kam man ta lietuviu jei baigiau mokykla ir padejes ant Lietuvos ^_^Unkolix wrote:Nežinau apie ką tu čia šneki, bet tau tai lietuvių kalbos tikrai reikėtų pasimokyti.newb wrote:Sitas Tetusis tai tikraiusei niekados nesupras kokius zenklus reikia deti.
UPDATE v5.3.1
Bendrai, cia as kaip visada nufailinauTetusis wrote:fast reply = wrong replynewb wrote:Sitas Tetusis tai tikraiusei niekados nesupras kokius zenklus reikia deti.Tetusis wrote:Code: Select all
, susitvarkys

Idomu, kaip cia nepradejai gincytis

Tetusis wrote:Code: Select all
newb wrote: Sitas Tetusis tai tikraiusei niekados nesupras kokius zenklus reikia deti.
newb wrote: Bendrai, cia as kaip visada nufailinau![]()
Idomu, kaip cia nepradejai gincytis

- yangan
- Jau po truputį tampa savu
Nepadeda. Vistiek tie patys errorai.DYaGesS wrote:Yangan:4. Kelkite colorchat.inc į cstrike/addons/amxmodx/scripting/include aplankalą.
Gal galite sukompiliuoti VIP.sma faila su mano konfigais, nes man nepavyksta susitvarkyti ir niekur nekompiliuoja:
Code: Select all
("money_per_damage","3")("money_kill_bonus","150")("money_hs_bonus","200")("amx_vip_hp", "10")("amx_vip_hp_hs", "15")("amx_vip_max_hp", "125")("sniper_active", "1")("menu_active", "1")("map_active", "1")("awp_active", "1")("vip_menu_uses", "1")("awp_ct", "5")("awp_tr", "5")("menu_round", "3")("awp_menu_round", "3")("sniper_pickup", "1")
dabar neverta, lai isitaiso klaidasyangan wrote:Nepadeda. Vistiek tie patys errorai.DYaGesS wrote:Yangan:4. Kelkite colorchat.inc į cstrike/addons/amxmodx/scripting/include aplankalą.
Gal galite sukompiliuoti VIP.sma faila su mano konfigais, nes man nepavyksta susitvarkyti ir niekur nekompiliuoja:
Code: Select all
("money_per_damage","3")("money_kill_bonus","150")("money_hs_bonus","200")("amx_vip_hp", "10")("amx_vip_hp_hs", "15")("amx_vip_max_hp", "125")("sniper_active", "1")("menu_active", "1")("map_active", "1")("awp_active", "1")("vip_menu_uses", "1")("awp_ct", "5")("awp_tr", "5")("menu_round", "3")("awp_menu_round", "3")("sniper_pickup", "1")
-
- Gana aktyvus vartotojas
Re: VIP Plugin v5.3.1
Kokias klaidas? Matei, kad jau keletą valandų kaip atnaujintas pluginas? 

Skype - Unkolix