Jei kalbi apie amxbans 6.0.3 ir per ten pridėjimą, tai aš nežinau, nenaudoju jo, bet spėju, jog truputį kitaip jis turėtų įrašinėtiGiltinas wrote:Per amxbans adminų pridėjimą ne ta prasme amxbans prisijungimo bet ant serverio admin pridėjimą.
SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
- psychical
- Viršininkas
Re: SMS Paslaugos [Paslaugų pirkimas, unban pirkimas]
-
- Jau po truputį tampa savu
Tai kaip man rasyt tada i access, nelabai supratau kas cia blogaipsychical wrote:Kitaip tikrint negaliu, nebent abu sortint pagal abėcėlę ir tada tikrint, tačiau kitaip mysql nepaselektins, net su LIKEKanape wrote:Bet juk yra ir tokios kurios ir nustatytos, juk atitinkancios raides yra. mysql tai per viduri ta eilutepsychical wrote:Klaida tame, nes privilegijų raidės sudėliotos skirtingai.
Last edited by Kanape on 2013 Mar 27 19:03, edited 1 time in total.

- psychical
- Viršininkas
Reikia rašyti būtent taip ir ne kitaip, kaip jau yra įrašyta, kad ir kitiems skirtų taip pat.Kanape wrote:Tai kaip man rasyt tada i access, nelabai supratau kas cia blogaipsychical wrote:Kitaip tikrint negaliu, nebent abu sortint pagal abėcėlę ir tada tikrint, tačiau kitaip mysql nepaselektins, net su LIKEKanape wrote: Bet juk yra ir tokios kurios ir nustatytos, juk atitinkancios raides yra. mysql tai per viduri ta eilute
Sukūriau aš tau failą, kuris sortins gautas privilegijas ir turimas ir žiūrės ar tokios pačios, išbandyk, kaip turėjai, gal veiks.
- Giltinas
O tai per kur uždėti privilegijas per phpmyadmin?

- psychical
- Viršininkas
Taip išeina, nes amxbans 6.0.3 turi savo pavadinimus: created (regtime) ir expired (timeleft) tad šioje vietoje galėsiu apdėt tik vėliau, kai bus laiko padarysiu pridėjimą per admin panelę.Giltinas wrote:O tai per kur uždėti privilegijas per phpmyadmin?
-
Neveikia isvis tuscias langas. Pas mane turetu but panasios priv bet kitokios nei buvo nustatytos. Na as tesiog noriu kaip nustatau acces admin panelei galetu taip pat rodyt. Na supratai.psychical wrote: Reikia rašyti būtent taip ir ne kitaip, kaip jau yra įrašyta, kad ir kitiems skirtų taip pat.
Sukūriau aš tau failą, kuris sortins gautas privilegijas ir turimas ir žiūrės ar tokios pačios, išbandyk, kaip turėjai, gal veiks.
-- 2013 Kov 27 21:38 --
Susitvarkiau, psychical

-
- Gana aktyvus vartotojas
Dar toks pastebėjimas, kad gali padaryti, jog nereikėtų iš naujo rašyti viso užsakymo teksto, padaryk redagavimo funkcją
- yangan
Geriau papasakokit ką daryt, kad nupirkta paslauga užsidėtų. N kartų bėda aptarta, bet kompromiso taip ir neradom, jeigu pas kažką veikia, turi ir pas mane veikti. Darau viską identiškai kaip pamokoj Tomo. Arba jeigu šitos neišeina pajungti gal žinot kitokių sistemų su įsidiegimo instrukcija ar kažką. Taip tai nesidaro..
- psychical
- Viršininkas
Padarysiu, nežinau, kodėl jos nėra, bet spėju po Velykų arba kurią naktį.Tomax wrote:Dar toks pastebėjimas, kad gali padaryti, jog nereikėtų iš naujo rašyti viso užsakymo teksto, padaryk redagavimo funkcją
Tu tą pamoką parodyti gali???yangan wrote:Geriau papasakokit ką daryt, kad nupirkta paslauga užsidėtų. N kartų bėda aptarta, bet kompromiso taip ir neradom, jeigu pas kažką veikia, turi ir pas mane veikti. Darau viską identiškai kaip pamokoj Tomo. Arba jeigu šitos neišeina pajungti gal žinot kitokių sistemų su įsidiegimo instrukcija ar kažką. Taip tai nesidaro..