Gone for rs 07, galite prisijungti ir jus, tereikia susikurti account'a member su akcija naujiems account 6lt kainuoja/men, paprastai 20lt, kas esat zaide suprasite kokia nostalgija, realiai rs 07 kaip 2007 metais pries g.e ir wild update, kai dar nebuvo viskas sugadinta, teks pradeti nuo 0 kaip ir visiems, paskubekite.
viskas aprasyta cia http://runescape.com/
Gone for tba..
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Re: Gone for tba..
Pala. Tipo jagex gražino viską taip, kaip buvo seniau? Jokių naujovių ar kažko? Negi tikrai taip blogai jau buvo ?
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
buvo visiska tragedija, lurers, gamblers ant kiekvieno kampo, nuo 2007 pabaigos pasidare tragedija, sugadino wild sukure bountyhunter,veliau pvp worlds, panaikino free trade, 2011 sugrazino wild bei freetrade, botnuke atrode ,kad rs atsigauna, veliau atsirado squeel of fortune, solomons store ir pan, projektas vis labiau virto komerciniu, nepaisant to 2012 combat rework, kas jau visiskai mane ir dauguma uzkniso, 2007 sugrazino pries baisiausius update - rs klestejimo amziu, atsidare 24vasari, nuo 0 tenka viska pradeti, visiems rekomenduoju, na amxx ir dauguma dalyku apleidau, norint zaisti reikia ideti daug laiko, ilgainiui atsipirks ne vien zaidimo malonumu, bet ir $aaarnas wrote:Pala. Tipo jagex gražino viską taip, kaip buvo seniau? Jokių naujovių ar kažko? Negi tikrai taip blogai jau buvo ?
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Na iki wildersness panaikinimo geimindavau tais metais nuolatos
Po to išaugau.

Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
Laukiu kol pradės vaikščiot į duel areną, o tada jau ateis pas mane $$. 

-
- Gana aktyvus vartotojas
Kad ir grąžina viską atgal, tačiau senojo „kvadratinio“ RS'o niekas nepakeis, geriau esiu BFD panolifinsiu, kaip tik greitu metu atsidaro 

manau ne del grafikos daug kas losia.... Man asmeniskai pabodo cs ir crysis modding, taip pat pasiilgau seno gero gameplay, nepalyginsi su bf3 ar crysis 3, scenario idiotiski, nebent galima custom susikurti, aisku ir tai pabostaTomax wrote:Kad ir grąžina viską atgal, tačiau senojo „kvadratinio“ RS'o niekas nepakeis, geriau esiu BFD panolifinsiu, kaip tik greitu metu atsidaro
-
- Gana aktyvus vartotojas
Na mane, kaip ir manau dauguma pradėjo atbaidinėti nuo BH, vėliau traidinimas, tada grafika, o galiausiai pribaigė banas
O dabar žiūriu, kad esu atbanintas, galbūt reiks paskilint kada prisijungus