Sveiki kaip padaryti kad vienoje komandoje galėtų būti daugiausiai 3 žmonės, o kitoje komandoje galėtų būti ir 16.
Būsiu labai dėkingas jeigu padėsite.
Pagalbos reikia
Re: Pagalbos reikia
Kodas nemano, bet turi veikti, nes vienam plugine veikdavo. Čia padaryta CT teame max 3 žaidėjai, jei reiks team pagal kodą galėsi paskeisti.
Code: Select all
#include <amxmodx>#include <fakemeta> #define fm_get_user_team(%1) FmTeams:get_pdata_int(%1, 114)#define pMAX 3 // Kiek max zaideju komandoje enum FmTeams{ FM_TEAM_UNASSIGNED, FM_TEAM_T, FM_TEAM_CT, FM_TEAM_SPECTATOR}new const TeamInfo[FmTeams][] ={ "UNASSIGNED", "TERRORIST", "CT", "SPECTATOR"} new MaxPlayers public plugin_init(){ register_message(get_user_msgid("TeamInfo"), "Msg_TeamInfo") MaxPlayers = get_maxplayers()} public Msg_TeamInfo(msgid, dest, receiver, id){ if (dest != MSG_ALL && dest != MSG_BROADCAST) return new TeamName[3] get_msg_arg_string(2, TeamName, sizeof(TeamName) - 1) new FmTeams: Team for (new FmTeams: i = FM_TEAM_UNASSIGNED; i < FmTeams; i++) { if (TeamInfo[i][0] == TeamName[0]) { Team = i break } } new Client = get_msg_arg_int(1) if (Team == FM_TEAM_CT && fm_get_user_team(Client) == Team) { new CTNum for (new i = 1; i <= MaxPlayers; i++) { if (i != Client && is_user_connected(i) && fm_get_user_team(i) == FM_TEAM_CT && ++CTNum == pMAX) { set_pdata_int(Client, 114, _:FM_TEAM_T) set_msg_arg_string(2, TeamInfo[FM_TEAM_T]) break } } }}
Last edited by xFrostas on 2013 Feb 06 17:40, edited 1 time in total.
tikiuosi includes pasirašai?
Paeditinau, dabar nebemes, ir includes parašiau. Tau tik tikrinti reikia.
Paeditinau, dabar nebemes, ir includes parašiau. Tau tik tikrinti reikia.
Viskas lyg ir gerai, bet dabar mano hns mode neapkeičia komandų, kaip jie laimi. Nes norėtume padaryti taip kad 3 paskutiniai mire T eitų į CT vietoj tų kitų.
Last edited by faqub on 2013 Feb 06 18:15, edited 1 time in total.

nuo kada galima vadinti tai hns mod'u jei tik 3 vietos yra T komandoje, cia speju koks survival.faqub wrote:Viskas lyg ir gerai, bet dabar mano hns mode neapkeičia komandų, kaip jie laimi. Nes norėtume padaryti taip kad 3 mire T eitų į CT vietoj tų kitų.
Na čia nesigilinsim, nes perdarau HNS modą į kitokį modą kurį esu ankščiau pats žaidęs ir tikrai labai patiko man jis, tad sugalvojau atkurti, jau mažai ir beliko.

kaip ir viskas okey. Bet neapkeicia komandom.
faqub wrote:Sveiki kaip padaryti kad vienoje komandoje galėtų būti daugiausiai 3 žmonės, o kitoje komandoje galėtų būti ir 16.
Būsiu labai dėkingas jeigu padėsite.