Aš pagalvojau, kad ir man toks praverstų. Gal kasnors ką nors panašaus esat matę?2. Antireklama pluginas, Kuris pagauna kuri knopke reklamuoja ir parodys zaidejui meniu su bindinimu i default, jei atsisako Gaun kick
Anti-Reklama
Forum rules
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Šiame forume galite siūlyti idėjas ar prašyti jums reikalingų pluginų. Jei kas nors pradės jį kurti, tai pasirašys Jūsų sukurtoje temoje. Niekada nepykite, jei niekas neatsako į Jūsų prašymą. Gal tai tiesiog per sudėtinga, arba reikalauja per daug darbo.
Anti-Reklama
cshamoj vienas žmogus prašo plugino

Re: Anti-Reklama
aaarnas wrote:Atsekti žaidėjo mygtuko neįmanoma, o unbindinimas irgi draudžiamas.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Ten ne taisyklė, o mano posto citata
Šiaip galima atsekti kada reklamuoja žaidėjas ir tą meniu jam siūlyti. Tada unbindinimas yra leidžiamas, jei žaidėjas su tuo sutinka.

Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
-
- Jau po truputį tampa savu
o cia mano prasymas
. Na tikrai ar imanma butu padaryt as kazkokem serve mates. liktai fruktu jb serve. Kai ieini i serva raso ar nuimti tau reklmas paspaudi taip jai paspaudi ne duoda tau kick liktai ar kazka tokio.