Iškilo man toks klausymas. Ar įmanoma padaryti stabilu serverio FPS? Nesvarbu, kad ir kiek padaryčiau to maksimalaus serverio fps limito 200 ar 1000, vistiek tas fps šokinėja.
Gal yra kokių būdų padaryti, kad tas fps stovėtu stabiliai?
Bandžiau mmtimer boosteri, tačiau dėl kažkokių priežasčių jis man neveikia.
Dar teko girdėti, kad fps stabilumą galima pagerinti, optimizuojant linux kerneli.
Lauksiu atsakymu su naudingais patarimais.
Stabilus serverio FPS.
- laimiukas3
- Moderatorius
Re: Stabilus serverio FPS.
http://wiki.fragaholics.de/index.php/EN ... timizationqrad wrote:Iškilo man toks klausymas. Ar įmanoma padaryti stabilu serverio FPS? Nesvarbu, kad ir kiek padaryčiau to maksimalaus serverio fps limito 200 ar 1000, vistiek tas fps šokinėja.
Dar teko girdėti, kad fps stabilumą galima pagerinti, optimizuojant linux kerneli.
jeigu biski sokineja nemanau kad blogai

Prieš kelias dienas kaip tik skaičiau šį straipsnį, tai sudomino.laimiukas3 wrote:http://wiki.fragaholics.de/index.php/EN ... timizationqrad wrote:Iškilo man toks klausymas. Ar įmanoma padaryti stabilu serverio FPS? Nesvarbu, kad ir kiek padaryčiau to maksimalaus serverio fps limito 200 ar 1000, vistiek tas fps šokinėja.
Tik įdomu ar kas nors iš čia besilankančių forume išbandė šitą ir ar pajuto kažkokią naudą? Ir įdomu kokie vps tiekėjai Lietuvoje palaiko linux kernelių optimizavimą?
Fps turi kažkiek šokinėti, bet kai serveris būna pilnas ir fps nukrenta mažiau nei 100, tai labai negerai.
- laimiukas3
- Moderatorius
jobani fps ne lag tt duoda cia daugiau cw ne masofkem reike ko cia verkiat 1000 ar 500 fps arnas irgi cia minejo skirtumo nepajausi.qrad wrote:Prieš kelias dienas kaip tik skaičiau šį straipsnį, tai sudomino.laimiukas3 wrote:http://wiki.fragaholics.de/index.php/EN ... timizationqrad wrote:Iškilo man toks klausymas. Ar įmanoma padaryti stabilu serverio FPS? Nesvarbu, kad ir kiek padaryčiau to maksimalaus serverio fps limito 200 ar 1000, vistiek tas fps šokinėja.
Tik įdomu ar kas nors iš čia besilankančių forume išbandė šitą ir ar pajuto kažkokią naudą? Ir įdomu kokie vps tiekėjai Lietuvoje palaiko linux kernelių optimizavimą?
Fps turi kažkiek šokinėti, bet kai serveris būna pilnas ir fps nukrenta mažiau nei 100, tai labai negerai.
ps jo cs projekt skilti vinas naudoja ten dauk prirasyta
pas visus nukrenta reike galingos gelezies su pingbost 3 max viskuo nenukris arba mm naudot bet tas fps tai huy znajet ar lb svarbu aukstas

tegu Tetusis arnas jie cia specelistai paiskinkit

Esmė tame, kad man nereikia nei 500 ar 1000 fps. Man užtenka ir 200, bet svarbiausiai, kad tas fps būtų stabilus. Nes kai žemiau 100 nukrenta, prasideda negeri dalykai.
Tai kad fps ne nuo servo priklauso? Ar as kaska ne ta supratau?
- laimiukas3
- Moderatorius
tai zaidejas ir serveris fps turiSkiD wrote:Tai kad fps ne nuo servo priklauso? Ar as kaska ne ta supratau?

nori stabilaus 1000fps ir auksciausios kokybes serverio? pirk dedikuota serveri, priskirk prioriteta maksimumui ir viena branduoli butent hlds procesui, pap teks uzsisakyti 300mb/s linija ir ssd jei nori pilnai pajusti efekta. p.s sis malonumas tau kainuos nuo 60lt/men
RAM: 1536 MB
Vieta: 20 GB
Srautas: neribojamas
Pralaidumas: 80 Mbps
CPU: 3 GHz nuo Intel i7
- pingboost 3 galima daryt? Jei vienas 32slot serveris stovi
Vieta: 20 GB
Srautas: neribojamas
Pralaidumas: 80 Mbps
CPU: 3 GHz nuo Intel i7
- pingboost 3 galima daryt? Jei vienas 32slot serveris stovi