==> Exlusive Lithuania Servers <== www.hata.lt 24/7
Forum rules
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Re: ==> Exlusive Lithuania Servers <== www.hata.lt 24/7
Kaip aš sakau, geriau net nedėti čia savo serverio aprašymo ar kažką, nes čia tik sulauksi kritikos. Sukuręs buvau vieną projektą dabar aiškina kiek man kartu kurti. Kiek noriu tiek ir kuriu tos projektus.! Sakau žmonės nedėkit savo serverių aprašymu ar kažko naudingo čia, nes čia tik kritikuoti moką. 

Nu tai kur čia nekritikuosi...
Kritika į naudą, jei nemoki jos priimti, geriau nieko nedaryk.mindosius wrote:Kaip aš sakau, geriau net nedėti čia savo serverio aprašymo ar kažką, nes čia tik sulauksi kritikos. Sukuręs buvau vieną projektą dabar aiškina kiek man kartu kurti. Kiek noriu tiek ir kuriu tos projektus.! Sakau žmonės nedėkit savo serverių aprašymu ar kažko naudingo čia, nes čia tik kritikuoti moką.

bet jis rimtai idiotas, klaidina zmones su pasakymais "unikalus", "geriausi", t.t ir tikisi ,kad nesulauks kritikosMPD wrote:Kritika į naudą, jei nemoki jos priimti, geriau nieko nedaryk.mindosius wrote:Kaip aš sakau, geriau net nedėti čia savo serverio aprašymo ar kažką, nes čia tik sulauksi kritikos. Sukuręs buvau vieną projektą dabar aiškina kiek man kartu kurti. Kiek noriu tiek ir kuriu tos projektus.! Sakau žmonės nedėkit savo serverių aprašymu ar kažko naudingo čia, nes čia tik kritikuoti moką.
Zasiukai kritikuoja prisikoijave. Kai projektas buvo kuriamas, sedejai dar pradinej nesiprasuses. Priimciau kritika tik is to, kuris kazka kure taispaciais metais. prisikopijave loxuciai pisa dar prota. Iskrypelis
Bent pagrįstum savo nuomonę šitam savo sunkiai pusiau lietuviškai parašytame poste.Calibras wrote:Zasiukai kritikuoja prisikoijave. Kai projektas buvo kuriamas, sedejai dar pradinej nesiprasuses. Priimciau kritika tik is to, kuris kazka kure taispaciais metais. prisikopijave loxuciai pisa dar prota. Iskrypelis
Žiūriu, kad jauties ale svarbesnis nei kiti, nors visada yra kitaip kaip ir su visomis kitomis valstybės gėdomis su savo kenkėjiška nuomone.
Gali, kad ir nepaisyti visos tau parašytos kritikos, bet tai yra gryna tiesa.

vargsas tu vargsas ,atgal webarchive rodo ,kad jus susikurete 2008 pab, negirdejai apie toki projekta kaip mod.lt mes pirmieji turejom vip sistema unikalias apsaugas,fixus deka numb kai dar apie tai nebuvo kalbama t.y grystant dar atgal 3 metus nuo 2008 tai as galiu jus laikyti kopijuotojaisCalibras wrote:Zasiukai kritikuoja prisikoijave. Kai projektas buvo kuriamas, sedejai dar pradinej nesiprasuses. Priimciau kritika tik is to, kuris kazka kure taispaciais metais. prisikopijave loxuciai pisa dar prota. Iskrypelis

edit: ir dar yra kiek nezinomu tamstai runkeliui projektu kurie dar seniau viska turejo, kaip games.balticum ir t.t
ai tai va del ko tikia nepykanta, nukeles taigi buvau kazkokius asilus is mod.lt
)
Speju ir nudvesi kaip kale su ta nepykanta

ieskai problemu?Calibras wrote:ai tai va del ko tikia nepykanta, nukeles taigi buvau kazkokius asilus is mod.lt)
Leidžiamės ant žemės hackeriai ir šnekučiai ;]