manau reiketu sukurti rank'a, forumo pastumdelisTETYYS wrote:E, nebaninkit man reikia durniausių postų top'ą pildyt.
Mindosius.us.lt - Viskas, ko reikia susikurti serveriams!
Forum rules
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Reikalaujami kriterijai:
1. Išsamus aprašymas apie Jūsų projektą.
2. Informacija turi būti pateikta gražiai, tvarkingai sudėliojant viską į vietas.
3. Kurdami pristatymą Jūs turite sudominti skaitytoją, kad jis apsilankytų Jūsų projekte. To pasiekti galima kuo išsamiau aprašant Jūsų projekto privalumus ir priežastis kodėl žmogus turi čia apsilankyti.
Re: Mindosius.us.lt - Viskas, ko reikia susikurti serveriams
Prajuokinai :DDTetusis wrote:manau reiketu sukurti rank'a, forumo pastumdelisTETYYS wrote:E, nebaninkit man reikia durniausių postų top'ą pildyt.
ir tu butai pirmoje vietoje.ir siaip kaip visiskas vaikas atrodai,su tais savo paveiksliukais,parodyk nors viena normalu zmogu realybeje kur visuomet tuos trollinancius paveikslus deda vietoj rastinio atsakymo?vapsie kazkoks nerimtas atrodai ... primeti cia per daug kieta matau,biski raminkis..Tetusis wrote:manau reiketu sukurti rank'a, forumo pastumdelisTETYYS wrote:E, nebaninkit man reikia durniausių postų top'ą pildyt.
-- 2013 Sau 09 22:40 --
ai,ir dar,biski noliferis atrodai... kazkoks ciudnas esi.tik pastumti daugiau nieko,primesti kieta uz laido.o realybeje turbut esi vapsie lopu lopas,ir dabar man atrasysi stopudai su savo pievom.....
ha-ha-ha, tu katik apibudinai save, jei yra problemu galime issiaiskinti realybei, aisku dazniausiai baigiasi tuo, kad iseinu parukyti prie laiptines ir grystu, taigi jei yra problema galiu adresa savo numesti, laukiu sveciualfre wrote:ir tu butai pirmoje vietoje.ir siaip kaip visiskas vaikas atrodai,su tais savo paveiksliukais,parodyk nors viena normalu zmogu realybeje kur visuomet tuos trollinancius paveikslus deda vietoj rastinio atsakymo?vapsie kazkoks nerimtas atrodai ... primeti cia per daug kieta matau,biski raminkis..Tetusis wrote:manau reiketu sukurti rank'a, forumo pastumdelisTETYYS wrote:E, nebaninkit man reikia durniausių postų top'ą pildyt.
-- 2013 Sau 09 22:40 --
ai,ir dar,biski noliferis atrodai... kazkoks ciudnas esi.tik pastumti daugiau nieko,primesti kieta uz laido.o realybeje turbut esi vapsie lopu lopas,ir dabar man atrasysi stopudai su savo pievom.....

- OFFTOPIC
Last edited by Tetusis on 2013 Jan 09 22:39, edited 2 times in total.