Sveiki, pagalvojau apie tokį kodą kurio principas būtų rašyti serveryje prie admin'ų, vip'ų slapyvardžio jo id. Id būtų priklausomas nuo to, kelintas tas žaidėjas užregistruotas users.ini fail'e. Trumpas pavyzdys:
Adminas raso serveryje: "[id:3] Plepys: muhaha"
Users.ini failas:
adminas kazkoks
adminas anoks
adminas plepys
adminas dar vienas
ir t.t.
Tai klausimas būtų toks - ar taip įmanoma padaryti, nes internete panašaus principo nemačiau. Būtų gerai jei argumentuotumėte savo atsakymą.
P.S. Aš jūsų klausiu tik tam, kad nevargčiau veltui bandydamas kažką daryti, kas yra neįmanoma.
Admin id
-
- Ar jis surinks 50 žinučių?
Re: Admin id
taip imanoma, bet paprasciausias budas tiesiog sukurti kintamaji ir paciam prie kiekvieno admin duomenu prirasyti id, jeigu nori, kad id chat'e rasytu prie nick, ta pati kintamaji gali panaudoti.
Code: Select all
#include <amxmodx> public plugin_init() register_plugin("Admin id", "1.0", "amxmodx.lt") public client_putinserver(id){ new num = admins_num() new authId[36], userAuthId[36], name[32] for(new i = 1; i <= num; i++) { admins_lookup(i-1, AdminProp_Auth, authId, charsmax(authId)) //get_user_authid(id, userAuthId, charsmax(userAuthId)) get_user_ip(id, userAuthId, charsmax(userAuthId), 1) if(equal(authId, userAuthId)) { get_user_name(id, name, charsmax(name)) format(name, charsmax(name), "[id:%d] %s", i, name) set_user_info(id, "name", name) break } } }
-
- Ar jis surinks 50 žinučių?
Dėkui tau, bet tiesą sakant norėjau pats jį padaryti. Mokymosi tikslais.
Bet vistiek padėjai, panagrinėsiu. Buvau pradėjas kažką daryti. Internete ieškojau kaip susieti su user.ini failu. Buvau pradėjas bet vien tik pradžios kodas buvau daug ilgesnis. Anyway +KARMA dude.
-- 2012 Gru 29 14:17 --
P.S. biški durnai masčiau, norėjau sieti su user.ini pastraipų eilutėmis, kaip tu tuo tarpu siejai su ip.
Bet vistiek padėjai, panagrinėsiu. Buvau pradėjas kažką daryti. Internete ieškojau kaip susieti su user.ini failu. Buvau pradėjas bet vien tik pradžios kodas buvau daug ilgesnis. Anyway +KARMA dude.
-- 2012 Gru 29 14:17 --
P.S. biški durnai masčiau, norėjau sieti su user.ini pastraipų eilutėmis, kaip tu tuo tarpu siejai su ip.