pralaidumas
pralaidumas
Vienam cs serveriui 10mbps pralaidumo sočiai?
Suprantu, yra daug veiksnių. Kaip, kad kiek vietų serverių, ar nadojamos kokios žaidimo modifikacijos ir pnš., na bet taip grubiai paėmus atsakykit.
Suprantu, yra daug veiksnių. Kaip, kad kiek vietų serverių, ar nadojamos kokios žaidimo modifikacijos ir pnš., na bet taip grubiai paėmus atsakykit.
Last edited by GhostMan on 2012 Dec 10 18:02, edited 1 time in total.
NWK.LT Counter-Strike 1.6 Serveriai:
- War3FT ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27015]cs.nwk.lt:27015[/url]
- JailBreak ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27016]cs.nwk.lt:27016[/url]
- Public ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27017]cs.nwk.lt:27017[/url]
- DeathRun ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27018]cs.nwk.lt:27018[/url]
- Hide'N'Seek ★ [url=steam://connect/cs.nwk.lt:27019]cs.nwk.lt:27019[/url]
Re: pralaidumas
Ne sočiai, bet užtekt gal ir turėtų.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Cs buvo leidžiamas 56kbps modemų laikais, tai kaip gali neužtekti 10mbps? Ką jūs šnekat ?
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
- psychical
- Viršininkas
Tai taip išeina, kad šitas rodiklis rodo https://stats.serveriai.lt/graph.php?zN ... tToyMZLQ== , kad pilnai užtektų 5mbps? :?aaarnas wrote:Cs buvo leidžiamas 56kbps modemų laikais, tai kaip gali neužtekti 10mbps? Ką jūs šnekat ?
- psychical
- Viršininkas
Pasirodo, ten privatu ;s http://imgr.rez.lt/?di=URYTTrickas wrote:Nerodo išvis foto.
- aaarnas
- Vyr. diskusijų administratorius
Tai gi visą rez.lt laikai ant vieno serverio. Kartu ir web. Pats web daug srauto suvalgo.
Palikau CS pasaulį ;/ . Nebepasiekiamas.
- psychical
- Viršininkas
Na bet maximaliai ima tik 6Mbps tai sakykim man pilnai užtektų 10Mbps pralaidumo? Taip, čia yra visi FDL failai, visos svetainės, visos sistemos, absoliučiai viskas, bet man tik tiek suvalgo, tai sprendžiu, jog man 100Mbps pralaidumas nereikalingas, ar ne taip supratau?aaarnas wrote:Tai gi visą rez.lt laikai ant vieno serverio. Kartu ir web. Pats web daug srauto suvalgo.
Priklauso kiek pati svetaine "sveria" ir koks lankomumas yra. Nes tas grafikas nera momentinis pvz kai siunciasi koki nors faila jis jau apkrauna visa srauta.
Taigi ten upload ryja, o jei pasiėmęs esi 100mpbs, tai max upload 12.5mpbs, tau gal kokių 40-60mpbs užtektupsychical wrote:Na bet maximaliai ima tik 6Mbps tai sakykim man pilnai užtektų 10Mbps pralaidumo? Taip, čia yra visi FDL failai, visos svetainės, visos sistemos, absoliučiai viskas, bet man tik tiek suvalgo, tai sprendžiu, jog man 100Mbps pralaidumas nereikalingas, ar ne taip supratau?aaarnas wrote:Tai gi visą rez.lt laikai ant vieno serverio. Kartu ir web. Pats web daug srauto suvalgo.