Del uzstrigimu
Del uzstrigimu
Sveiki turiu zm serveri naudoju vpsnet.lt vps-3 plana kai serveri buna daug zmoniu jis uzkimba pvz 3 sec atkimba ir taip daznai buna vel 2sec uzkimba visas servas vel atkimba per htop cpu sanaudos 50% ram irgi nedaug kame cia gali buti beda ? naudoju dar zmstats zmoniu jau nemazai susikaupe ar cia del to gal ibut? kokie varjantai aciu labai uz atsakymus
Re: Del uzstrigimu
tikrink pluginus prie kiekvieno prie ju prirasydamas debug, stebek error log'us, testuok.
kad pluginu nekeiciau nelagino dabar is oro pradejo lagint nes biski zmoniu padaugejo gal del ko dar gali but?
Mažas mapas + daug žmonių vienoj vietoj + daug žmonių šaudo vienu metu = LAG.
Bent jau aš esu susidūręs su panašia problema dėl šių priežasčių (dar + podbotai pas mane). Serverio FPS stipriai nukrenta, nors laisvų resursų, iš pirmo žvilgsnio, per akis.
Bent jau aš esu susidūręs su panašia problema dėl šių priežasčių (dar + podbotai pas mane). Serverio FPS stipriai nukrenta, nors laisvų resursų, iš pirmo žvilgsnio, per akis.
Neprileist žaidėjų į servą 

Nu negali taip bus anksciau full servas budavo jokiu uzstrigimu o dabar is pievos nesuprantu kame beda
Tai tu daugiau info pateik. Kiek žaidėjų serveryje, kai pradeda lagint? Postink pluginų sąrašą. Koks sys_ticrate? Kokiuose mapuose lagina? Tiksliai aprašyk lagą... ar pingai sukyla, ar tiesiog pakimba, kaip sakei 3-5 sek.?
-
- Gana aktyvus vartotojas
Nesuteiki žaidėjams „pause“ galimybės? Nes ankščiau man taip buvo, per neapsižiūrėjimą daviau pause server galimybę, tai vaikai žaisdavo su šita funkcija.
ne ten tikrai ne pouse pvz zm_deko2 mapas zmoniu nesvarbu buna 25 uzkimba 2-3 sec buna 29 zmones irgi uzkimba buna 15 man atrodo nebuvo uzkibe gunxp modas
rate tokie
sv_minrate "5000"
sv_maxrate "45000"
sv_maxupdaterate "40"
sv_minupdaterate "10"
sys_ticrate "10000"
rate tokie
sv_minrate "5000"
sv_maxrate "45000"
sv_maxupdaterate "40"
sv_minupdaterate "10"
sys_ticrate "10000"