P.S. localhost (New game) serveryje man būna tas pats.
Taigi manau, kad čia ne serverio, o mano kliento problema.
Cia priklauso nuo tavo interneto tiekeju, as sita problema turiu jau 2 metus, kadangi perejau is meganet i mikrovisata, tai tiesiog linijos apkrovimas manau vienintelis paasikinimas, nuo serveriu nepriklauso niekas, kreipkis i interneto tiekeja.rotosas wrote:Sveiki, taigi ne per seniausiai, nė iš šio, nė iš to, man atsirado tokia bėda.Manau iš pavadinimo galima suprasti kas tai. Šitą warningą man išmeta vos tik prisijungus prie savo serverio (t.y. failus atsiunčia normaliai, bet kai parodo motd langą iš karto Cl_FlushEntityPacket! Kituose serveriuose man viskas OK, tik mano paties serveryje yra šita bėda, o kitiems žaidėjams mano serveryje irgi viskas OK, tik man čia taip. Bandžiau nustatinėti default rates, perinstaliuoti CS, netgi viską kas susiję su Valve ir Steam'u buvau ištrynęs iš PC (netgi iš Windows registro). Kas gi tai per problema ir kaip galėčiau išspręsti ją? Iš anksto labai dėkoju.
P.S. localhost (New game) serveryje man būna tas pats.
Taigi manau, kad čia ne serverio, o mano kliento problema.
Pabandyk atsijungti nuo interneto visiskai ir hostinti serveri, gali buti ir tinklo plokstes / soft klaida, taip pat pasiziurek ar pas tave nera uzlenktas utp interneto kabelis, jei jis yra uzlenktas daugiau negu 90laipsniu kampu ir tas kampas gana mazas tai taip pat gali itakoti.rotosas wrote:Anksčiau šito nebuvo, tik dabar atsirado. Be to, tuomet kodėl netgi localhost'e būna tas pats?
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] and 2 guests