AutoBhop bug'as
-
- Gana aktyvus vartotojas
- Posts: 445
- Joined: 2011 Aug 27 09:29
AutoBhop bug'as
Turiu AutoBhop pluginą, kai padarai cvar kad bhop būtų no speed limit, tuomet kai paspaudi E raidę buttons, sustoji vietoj ir neina pajudėt. Čia tam plugine žiūrėjau tuos buttons bet nesuprantu kas ką daro kad taip atsitinka, kaip padaryti, kad nestabdytų taves? Nes pvz, kai cvar 0, bhopini su speed limtu bet nebugina E.
- Attachments
-
amx_bhopas.sma
- Štai čia tas pluginas. Bhop.
- (5.45 KiB) Downloaded 784 times
- psychical
- Viršininkas
- Posts: 2094
- Joined: 2011 Mar 12 22:19
- Skype: tautvydas11
- Location: Linksmakalnis
- Contact:
Re: AutoBhop bug'as
Code: Select all
public CmdStart(id, uc_handle, seed){ if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_USE && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 set_pev(id, pev_velocity, fVelocity) }}
-
- Gana aktyvus vartotojas
- Posts: 445
- Joined: 2011 Aug 27 09:29
Re: AutoBhop bug'as
Ne, ne čia bėda man rodos o Player_Jump(id) , kaip manot? nes kai cvar 0 , button neveikia, kai ( cvar > 0 )= stabdo
- psychical
- Viršininkas
- Posts: 2094
- Joined: 2011 Mar 12 22:19
- Skype: tautvydas11
- Location: Linksmakalnis
- Contact:
Re: AutoBhop bug'as

Aiškiai pasakiau, kur klaida, nes pačiam ta "klaida" buvo, o tu man dabar teigi, jog ne čia? Pirma pabandyk pažiūrėti, o tada rašyk atsakymą, jog klaida ne čia...
-
- Gana aktyvus vartotojas
- Posts: 445
- Joined: 2011 Aug 27 09:29
Re: AutoBhop bug'as
Tai tipo gal:
Code: Select all
public CmdStart(id, uc_handle, seed){ if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_USE && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 }}
Re: AutoBhop bug'as
&& get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_USE
Code: Select all
public CmdStart(id, uc_handle, seed) { if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 set_pev(id, pev_velocity, fVelocity) } }
-
- Gana aktyvus vartotojas
- Posts: 445
- Joined: 2011 Aug 27 09:29
Re: AutoBhop bug'as
ne, kažkas kito, dabar išvis pajudėti neina.Tetusis wrote:&& get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_USE
Code: Select all
public CmdStart(id, uc_handle, seed) { if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 set_pev(id, pev_velocity, fVelocity) } }
Dabar testinau kaip ir viskas tvarkoj, Tautvydai pažiūrėk:
Code: Select all
public CmdStart(id, seed) { if( g_bAlive[id] && get_pcvar_num(g_pcvarBhopStyle) && pev(id, pev_flags) & FL_ONGROUND ) { static Float:fVelocity[3] pev(id, pev_velocity, fVelocity) fVelocity[0] *= 0.3 fVelocity[1] *= 0.3 fVelocity[2] *= 0.3 } }
- psychical
- Viršininkas
- Posts: 2094
- Joined: 2011 Mar 12 22:19
- Skype: tautvydas11
- Location: Linksmakalnis
- Contact:
Re: AutoBhop bug'as
Code: Select all
register_forward(FM_CmdStart, "CmdStart")
-
- Gana aktyvus vartotojas
- Posts: 421
- Joined: 2011 Aug 13 11:12
- Skype: pksoldierlt
- Location: ATOSTOGOSE
Re: AutoBhop bug'as
Nėra logikos, tai išvis nelyskit į scriptingą
Kam ten ta funkcija išvis įdėta?
Kai paspaudi E raidę ir jeigu cvaras == 1 ir jei esi ant žemės, tada žaidėją sustingdo? WHY?

Kai paspaudi E raidę ir jeigu cvaras == 1 ir jei esi ant žemės, tada žaidėją sustingdo? WHY?
ISVYKES
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests